11/01/2013

Marraskuun eka

 
Marraskuuhun siirtyminen tarkoittaa mulle kutkuttavaa innostusta ja hyvää fiilistä, sillä pääsen vihdoin aloittamaan joulupuuhat! Heti tänään kaivoin kaappien kätköistä joulukoristeet ja poimin sieltä muutaman jutun jo esille. Ihanaa, ihanaa! Pian voisin myös alkaa miettimään, mitä hankkisin läheisille joululahjaksi ja ehkä myös sitä, mitä itse toivoisin mieheltä (pukilta ;). Meillä on miekkosen kanssa jo monivuotinen perinne joululahjatoiveiden listaamisesta. Toimii hyvin eikä kummankaan tarvitse miettiä päätään puhki, millaista kirjaa, kosmetiikkaa tai peliä se toinen nyt toivoikaan.

Tällaiset jouluiset puuhailut piristävät kivasti tätä muuten niin kalseaa marraskuuta. Sääkin on tällä viikolla ollut kyllä niin syvältä kuin vain voi olla. :D Oltiin muuten suunniteltu huomiselle päivälle kaiken maailman asioiden hoitamista ja ostosreissua kaupungille, mutta mulle selvisi äsken, että huomennahan vietetään pyhäinpäivää ja kaupat on kiinni. Hyvä minä. No, otetaan sitten rennosti ja kotoillaan! Nyt kuitenkin ulkovalojen virittelyyn, että saadaan illan pimeyteen valoa. :)


4 kommenttia:

  1. Hihi - mä just kysyin mieheltä, että onko liian aikaista jos laitetaan meidän talvilomalla joulukuusi,eli joulukuun 9. päivästä ollaan lomalla! :DD Selvästi siis ei kerta sinäkin jo aloittelet ;)
    Joululahjavinkkejä saa muuten postata blogiin, jokavuotinen dilemma! :D

    Täälläkin oli suunniteltu huomiselle tyttöjen shoppailupäivä.. ööö, kuinkas kävikään! :D No, sen sijaan taidan pistää siivoten ja touhuten kotihommia. Joskus kai nekin on tehtävä ;)

    Ihanaa viikonloppua!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, no ei varmaan oo liian aikaista! ;D En mäkään ihan kaikkea laita marraskuussa esille, kaikista jouluisimmat tavarat ja jutut saa odottaa joulukuuta laatikossa -ehkä. ;)

      Joo ajattelinkin tehdä pari, muutaman, postauksen joululahjatoiveista! Ne on kyllä joka vuosi vaikea miettiä, sekä itelle että muille.

      Mäkin taidan siivoilla ja kotoilla ja sunnuntaina sitten uusi yritys kaupungille! :) Rentoo viikonloppua sinnekin! <3

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)