11/28/2013

Joululahjaideoita osa 4


Eilinen hujahti miehen vanhenemista juhlistaen ja tänään höpöttelin ystävän kanssa koko illan joulukarkkien ja pipareiden äärellä. Ehdimpäs kuitenkin pikaisesti täälläkin pyörähtämään. Menoja ja puuhattavaa on näin joulun alla (niin kuin varmasti muillakin), mutta kun kiire koostuu (pääosin) mukavista asioista, pysyy stressikin loitolla. :)

Tänään katsellaan taas vähän joululahja-ehdokkaita. Onko näistä muuten kukaan kokenut hyötyvänsä? Toivottavasti siellä edes joku on löytänyt apua joululahjapulmaansa näistä ideoista. :D Tänään on siis vuorossa katseen kestäviä astioita ja sisustustuotteita.


1 : Nappulaa on siinä monenlaista... Näiden kynttiläjalkojen kerrotaan olevan todella käytännöllisiä ja klasikkoita jo syntyessään. Kukapa ei olisi nähnyt blogeissa Nappuloita pyörimässä - etenkin tuota syksyn himotuinta, messinkistä yksilöä? Nappulat on kivoja, nappulat on nättejä ja ennen kaikkea käyttötarkoitukseensa täysin passelit. Näitä varmasti moni availisi joulupaketista riemusta kiljahdellen.

2 : Sarpaneva Steelin teräslautasesta on moneksi; sitä voi käyttää niin koristeiden (kuten kynttilöiden) alustana tai syötävien (kuten hedelmien) ja juotavien (kuten kuohuviinilasien) tarjoiluastiana. Ajaton, moderni ja saatavilla montaa eri kokoa. Mii laik!

3 : Jars-purnukat. Taas mä päädyin hehkuttamaan näitä.. Käteviä, sopuhintaisia ja katseen kestäviä purkkeja, joihin voi säilöä vaikkapa mausteita, irtoteelaatuja, rusinoita, puurohiutaleita - you name it! Näitä oon tänä syksynä (vasta) alkanut keräilemään ja käytössäkin ovat osoittautuneet toimiviksi ja näppäriksi säilytysratkaisuiksi.


Aiemmat joululahjaideat löydät täältä: osa 1, osa 2 ja osa 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)