11/07/2013

Wanted: Neuletyyny


Koska nuo koukut ja puikot ei meikäläisen hyppysissä saa aikaan muuta kuin sotkua ja solmuja, on turvauduttava kauppojen antimiin. Sohva nimittäin kaipaisi ylleen talvista neuletyynyä - nappien kanssa tai ilman, ei niin väliä. Kunhan tyyny on pehmoinen, oikean värinen ja sopivan hintainen. Alla muutama ehdokas.




1 : H&M / 2 : Ikea / 3 : Hobby Hall / 4 : H&M

Jotenkin nuo tyynyt nro 2 ja 4 puhuttelevat mua eniten... Mites te?  Iskeekö neuletyynyt teihin?

Tänään pääsin muuten tässä iänikuisessa pullanleipomisprojektissani jo askeleen eteenpäin. Kipaisin kaupasta hakemassa kanelia, kardemummaa ja muita tykötarpeita - jospa sitä huomenna liikenisi aikaa leipomiselle. Ensimmäiset pikkujoulutkin jo häämöttävät, mitähän sitä laittaisi päälle... Mukava päästä pitkästä aikaa laittautumaan! Tiedossa leppoisa ravintola-ilta tyttöjen kesken, niin kivaa!

6 kommenttia:

  1. Kyllä iskee ja meille onkin jo kotiutunut tuo Ikean ihana leveä nappityyny. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans vähän mietin, pitäiskö ens viikolla Ikean reissulla kotiuttaa sellainen :)

      Poista
  2. Minä jo viime vuonna ostin kasan napillisia neulepäällisiä Stockalta, mutta menin ostamaan ne harmaana, eivätkä ne oikein sovi muualle kuin työhuoneeseen, phöh.. Tänä talvena kutkuttelisi ostaa noita (kerman)vaaleita versioita, tuo Ikean päällinen vois olla just bueno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ei auta ku fiilistellä työhuoneessa niistä harmaista kuoseista ja hommata muihin huoneisiin vaaleita! ;) Harmaa ja valkoinen päällys neuletyynyille on varmaan ne parhaat värit meikäläisen mielestä, ehkä se valkoinen on vähän jouluisempi ja talvisempi vielä vaikka kaikki vaaleat tyynyt kyllä meinaavat hukkua meidän vaaleaan sohvaan :D

      Poista
  3. Ikean tyynynpäällinen vaikuttaa houkuttavan söpöltä! Itse osaisin tuollaisen neuloa itsekin, mutta jos alkaa järkeilemään, ei se kannata. 13 euron hinta on niin edullinen, että samalla hinnalla ei saisi edes ostettua kunnon villasekoitelankoja puhumattakaan siitä ajasta mikä menisi noita kyhäillessä. Jos haluaa uniikkia ja omatekemää, toki se on silloin vaivan arvoista. Itse siis rakastan palmikoita ja voisin laittaa niitä mihin vain! Täytyypä laittaa korvan taakse tuo tyyny kun huomenna olisi suunnitelmissa Ikea ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, tuota en tiennytkään! No sittenhän ei ole yhtään hassumpi ajatus ostaa valmis kaupasta -säästyy aikaa ja rahaa! Mullakin on ens viikolla mahdollisesti Ikean reissu tiedossa, täytyy ehdottomasti katsastaa se neuletyyny siellä sitten.. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)