11/12/2013

Pikkujouluasu


No niin, taas ollaan turvallisesti ohitettu maanantai! Itse asiassa eilinen oli omalla kohdallani niin toiminnantäyteinen, etten edes ehtinyt ajatella, missä päivässä eletään. Oikeastaan, samanlailla meni viikonloppukin, hujahti ohi yhdessä vilauksessa! Sunnuntai vietettiin tietysti vuoron perään isien ja pappojen kahvipöytien ääressä ja siihempä se koko päivä menikin. Lauantaina reenailtiin, metsästettiin mulle uusia laseja (ei tärpännyt vielä, blääh!) ja shoppailtiin muuten vaan ja illan päälle vielä leffailtiin ja herkuteltiin. Ja perjantai-ilta sujui pirteissä tunnelmissa kaupungilla, kun vietin tälle vuodelle ensimmäisiä pikkujouluja ystävän kanssa. Käytiin ensin ravintolassa ahtamassa kuvut täyteen muonaa ja jatkettiin muutamille "yhille" illan päälle. Oli ihan loistoilta! Näissä tamineissa pikkujouluissa hengailin (pahoittelut maailman surkeimmasta kuvanlaadusta näissä otoksissa, jotka superkiireessä napsittiin).


Taistelin typerän hiuspehkoni kanssa yli puoli tuntia ja luovutin. Menköön taas tuolle tutulle ja turvalliselle ranskalaiselle nutturalle. Asu oli aika tummanpuhuva, mutta vaaleat korut ja punaiset kynnet kompensoivat ihan hyvin.

Kohtapuolin pitäisi alkaa valmistautumaan Ikean reissua varten; lähden katsastamaan miehen työpaikalle sisustustarpeita ja tietysti meille kotiinkin jotain pientä. ;) Palaamisiin!

Mekko : Cristelle & Co. / Kengät : K-Kenkä / Korut : Snö of Sweden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)