3/28/2013

Suomussalmella

Viime viikonloppuisella Suomussalmen reissulla saatiin kyllä nauttia niin ihanasta auringonpaisteesta ja aivan täydellisestä kevätkelistä, että! Lähdettiin siis suurella koirapoppoolla viikonlopuksi valjakoimaan, tokoileen, saunomaan, grillaileen ja ihan vaan olla öllötteleen Suomussalmella sijaitsevaan Arolan mökkiparatiisiin. Meikäläinen sai kunnian toimia reissun pääkuvaajana ja kamera lauloikin melekosen ahkeraan. Ainoastaan kirkkaalta taivallta porottava aurinko tuppas välillä häiritsemään kuvaamista, nuo valkoiset koirat valkoisessa lumessa kun ei mikään helppo nakki oo kuvattavaksi, saati sitten jos siihen lisää täyden lastillisen auringonsäteitä, jotka helposti ylivalottavat kaikki kuvat.

Mulla oli kuvaamisen suhteen omakin lehmä ojassa, sillä oltiin miehen kanssa juuri pari päivää ennen reissuun lähtöä käyty objektiivi-kaupoilla! Ja pitihän uutukaista päästä testailemaan. ;)

Mutta nyt niitä kuvia! Aika koirapainotteisia nämä (yllättäen) ovat...







Yllä: Valjakointia. Ja meidän linssilude ei taaskaan voinut mennä kameran ohi poseeraamatta...
Alla: Läskiä läjjään. Filja (keskellä) ja velipoijjaat Vintiö (edessä) ja Velmu (takana) leikkivät keskenään niin onnessaan!
Tosin välillä Filjan piti laittaa pojat ruotuun ja körmyyttää niitä. ;)







Yllä: Pennut valjakoimassa ekaa kertaa! Filja on tuo neiti hönö (kolmas vasemmalta).
Alla: Perhepotretti. Yritys nro 12.






Yllä: Filja lähdössä valjakoimaan.
Alla: Toko-reeneissä harjoiteltiin luoksetuloa. Tässä kuvassa Filja on jo saavuttanut mieheni eli suoriutunut harjoituksesta, mutta neiti jatkoikin matkaansa meikäläisen luo (minä siis kuvasin, en reenannut). Jaa mitä, eikö luoksetulon tarkoituksena ollutkaan juosta kaikkien perheenjäsenten luokse vuorotellen? ;)





Yllä: Allekirjoittanutkin pääsi välillä kameran takaa temputtamaan Filjaa.
Alla: Hymytyttöni mun, Cira.


Semmonen reissu! Joko siellä ollaan ihan pääsiäisfiilareissa? Täällä on siivottu ja leivottu koko päivä ja vielä jatkuu, joten ehkäpä huomenna sitten otettais ihan vaan levon ja rentoilun kannalta. ;)

11 kommenttia:

  1. Eikä, ihan paras tuo kolmas kuva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heehh, pienillä kieli pitkällä, vauhtia piisaa! ;)

      Poista
  2. Minkä objektiivin ostit? Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankittiin Canonin efs 55-250 f/4-5.6 is ii. Nyt onnistuu paaaljon paremmin kaukaisen ja liikkuvan kohteen kuvaaminen! Ja kiitos! :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Laura, sehän on selkeesti näiden ihanien kuvauskohteiden ansiota! :)

      Poista
  4. Oi, miten energisiä luminassukoita <3

    Haastoin sinut tekemään listoja, löytyy blogistani ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Alkaa ihan hengästyttään, kun vaan katsookin niiden touhuilua. :D Jaahas, käympä bongaamassa sen, kiits! :)

      Poista
  5. Teillä on kyllä ihania koiria! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, nää on kyllä mitä valloittavimpia karvakuonoja! <3

      Poista
  6. Justiin tuollaisesta objektiivistahan me puhuttiin! Tosi hienoja kuvia kaikki! Onko se uusi objektiivi helppo käyttää...Siis osaisinko mä käyttää sitä! :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)