11/25/2013

Hiiriä ja siivousmaniaa


Hellurei! Nyt on ihan pakko jakaa teille mun lauantainen karmiva ja puistattava fiilis... Mies oli hakemassa kiekkokamppeitaan ja huomasi, että ulkovarastomme hyllyillä vipelsi pari hiirtä... Hyihyihyi!! Pisti niin puistattamaan! Käytiin heti ostamassa rautakaupasta hiirenloukkuja ja lisäksi ihana naapurimme tarjoutui antamaan kissaansa varastoomme hiirijahtiin. Toivottavasti päästään niistä kaikista pikku vipeltäjistä eroon! Varaston raivaus ja kaikkien mahdollisten siemenpussien hävitys on kyllä edessä tämän ruljanssin jälkeen... Ajatella, että tämmöiseenkin ongelmaan piti törmätä! Onko teillä ollut hiiriongelmia?

Varmaan oli osansa noilla epähygieenisillä jyrsijöillä, kun sunnuntaina oli kunnon siivousmaniat päällä. Koti puunattiin lattiasta kattoon, pyykkejä pyöritettiin monta koneellista ja petivaatteita tuuletettiin ja vaihdettiin samalla puhtaisiin lakanoihin. Niin, ehkä sitä jotenkin alitajuntaisesti pelkää, että ne hiiret löytävät tiensä meille kotiin tuolta ulkovarastosta.. Hrr!





Neiti kävi vähän kaivelemassa meidän kukkapenkin harsoja... Suussa ei siis komeile rotan tai oravan raato. Joskin ihan yhtä luvaton saalis! Ja jos ei harsoja revitä ylös, niin sitten kaivellaan tuota yhtä aidan vierustaa, siitä saa kivasti mullat esiin ja semmoisen sopivan kokoisen poteron, jossa maata ja väijyä. Kyllä ne keksii kaikenlaista puuhaa, kun silmä välttää!

Niin kuin kuvista voi päätellä, viikonloppuna satoi ihan kivasti lunta ja nyt ollaankin saatu nauttia valkoisesta maisemasta. Koirat on ihan villinä, haluavat kokoajan takapihalle ja vetävät siellä rallia ja tunkevat kuonojansa lumihankeen ja kierivät siinä. Ihanuudet!




Minkäslainen viikko teillä on edessä? Kiireitä töissä, pikkujouluja, opiskeluhommia? Meillä on synttärijuhlia; sekä mies että miehen yritys viettävät tällä viikolla syntymäpäiviään, joten juhlintaa on tiedossa sekä kotona että töissä - tottahan toki kuuliainen vaimo auttaa yrityksen synttäreillä talkoohengen mukaisesti koko lauantain. ;) Olen tietysti suunnitellut jotain pientä kivaa myös tuolle armaalle miehelleni, vaikkei hän kuulemma välittäisi edes juhlia "turhaa välinumeroa", kuten hän numeroa 26 kutsuu. Well, we'll see about that! ;)

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on lunta ja paljon! Päästiin oikein kolaamaan etupihaa, ah tätä omakotitaloasumista! :D (niin, minähän sitä kolaa tietenkin hiki hatussa puskin. Eh eh.. )

    Kohta muruset nähdään! <3

    <3: Tiedät kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi käsittää, että siellä "alhaalla" on enempi lunta ku täällä! :D Ah, niitä oman kodin etuja (vai haittoja?), reipas sinä (krh, Juge) ! ;)

      Soooooooon, very soooon! <3

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)