11/14/2013

Joululahjaideoita osa 1


Ajattelin tänäkin vuonna koota muutamia idea-kollaaseja joululahjoista. Ja koska tunnen parhaiten itseni ja oman makuni, rustailen kollaaseihin sellaisia lahjaideoita, joita voisin itsekin kuvitella hankkivani jollekulle ja tietysti joita voisin itsekin toivoa joululahjaksi.

Aloitetaan viihde-puolesta! Meikäläiselle viihde edustaa tapaa tai tuotetta, jonka parissa mielelläni kulutan vuorokauteni vapaa-aikoja. Tällaisia ovat meikäläiselle esimerkiksi lemppariharrastukseni lukeminen ja elokuvat. Myös musiikki kuuluu tähän kategoriaan, sillä kuuntelen suosikkilevyjäni niin autolla ajaessa kuin urheillessa.


Uutuuksia on tulossa DVD-hyllyille näin joulun alla ihan kiitettävä määrä ja niistä pistivät silmääni heti pari elokuvaa (joita en ole vielä nähnyt); The Internship ja After Earth. Ensimmäinen lupaa taattua hömppäkomediaa, kun vauhdissa on parivaljakko Owen Wilson ja Vince Vaughn. Jälkimmäinenkään elokuva ei voi olla kovin huono, koska sitä tähdittämässä on itse Will Smith (yhdessä poikansa Jaden Smithin kanssa).

Ja tietystihän elokuvanautinnot ovat parhaimmillaan suuressa ja hämyisessä leffateatterin salissa, jossa voi samalla ryystää limukkaa ja rouskutella litroittain poppareita. Makuunin irtokarkkeja unohtamatta. Finnkinon joululahjaliput on varma valinta kaikille leffojen ystäville, etenkin jos et tiedä, mistä nimenomaisesta elokuvasta lahjan saaja saattaisi pitää.

Kirjojen suurkuluttajille luulisi olevan helppoa hankkia lahja. Sen kun ostaa jonkun juuri ilmestyneen ja hyvät arvostelut saaneen kirjan! Mutta koska genrejä on niin monia, täytyisi tietää edes jotain lahjan saajan mieltymyksistä, ennen kuin menee ostamaan scifi-teosten nimeen vannovalle Jane Austenia. Tosin, harva taitaa lukea vain yhden genren kirjoja. Mutta you got the point! Jos tiedät muutaman lahjan saajan lempikirjoista, et voi kovin pahasti mennä hakoteille lahjakirjaa metsästäessä. Itselleni varmaan iskisivät nuo, tässäkin postauksessa mainitsemani, Uskottuni ja Sharp Objects.

2 kommenttia:

  1. Kirjoista täälläkin haaveillaan. ;) Fifty shades of grey-sarjan koko tuotannon haluaisin..
    Siskoni on niin kova lukemaan, että en voi harkitakkaan kirjojen ostoa hänelle. Hän ehtii aina ensin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo on kyllä paha paikka, jos yrittää ahkeralle lukijalle hankkia kirjaa... Huonolla tuurilla lahjan saaja on jo ehtinyt hankkia ja lukeakin koko kirjan siinä vaiheessa kun ite ojentaa pakettia. :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)