4/10/2015

#Kehukumppania


Kivvaa perjantaita! Mitä meinaatte tehdä viikonloppuna? Mulle tuli vähän puskista, että on jo perjantai, kun tuo maanantai oli vapaapäivä. Sekoitti kivasti viikkoa. :) Ajeltiin tuossa äsken miehen töiden jälkeen Makuuniin ja nyt illalla olisikin kova aikomus (kunhan ei nukahdeta pystyyn ja kunhan tuo pikku murunen menisi ajoissa nukkumaan) katsoa Mielensäpahoittaja - ja mutustella muutama irtokarkki siinä sivussa. No mutta nyt siihen itse asiaan:

Kataja-parisuhdekeskus ry kannustaa sivuillaan jakelemaan positiivisia sanoja omalle kumppanille:
"#Kehukumppania-kampanja kannustaa sanomaan ääneen oman parisuhteen ja kumppanin hyviä, rakkaita ja ihanimpia ominaisuuksia. Koska ihmisellä on usein taipumus muistaa ja nähdä ympärillään helpommin vikoja kuin hyvinvointia, täytyy hyvästä muistaa puhua ääneen."

Selinan blogista bongasinkin jo jokin aika sitten tämän haasteen ja ajattelin heti, että ompas ihana idea, mäkin haluan kehua (julkisesti) omaa puoliskoani! :)


1. Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi?
Silloin, kun tyttäremme syntyi ja huomasin, kuinka hienosti, rakastavasti ja luonnollisesti hän oli vauvan kanssa ja hoiti tätä. Näin, että mieheni oli niiiin tehty olemaan iskä pienellemme.

2. Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?
Huumorintajuun, reiluuteen ja positiivisuuteen (niin ja kroppaan ;). Nämä piirteet ihastuttavat edelleen!

3. Mikä on parasta parisuhteessanne?
 Se, että voimme olla täysin omia itsejämme, näyttää sekä hyvät että huonot puolet. Se, että luottamusta, uskoa ja rakkautta löytyy. Jos olen ihan maassa, mieheni kannattelee minua ja päinvastoin.



Loppuun vielä viisi kehua miehelleni:

1. Olet niin reilu ja kiltti ihminen! Monet ihmiset (itseni mukaan lukien) saisivat ottaa oppia asenteestasi elämään ja siitä, miten kohtelet muita ihmisiä.

2. Et ehkä omaa maailman parasta ja virheetöntä lauluääntä, mutta kun laulat, teet sen tunteella ja asenteella. Se on ihan huippua! terkuin nuotin vierestä rääkyvä ja siksi vain suihkussa laulava vaimosi ;)

3. Jaksat aina kuunnella, kannustaa ja lohduttaa. Vaikka itselläsikin olisi ollut huono päivä, otat kainaloon ja halaat pahan mieleni pois.

4. Sulla on (edelleen) kroppa, jota tykkään katella. Ettäs tiiät. ;)

5. Oot ihana, kun lähdet aina välillä mun mukaan shoppailemaan, vaikka itse inhootkin shoppailua. Se se vasta on aitoa rakkautta!

Lähtekäähän mukaan haasteeseen! :) Ja tietty sitä kumppania voi näin julkisen tavan lisäksi kehaista myös ihan kasvotusten, ihan vaikka päivittäin. <3


6 kommenttia:

  1. Oi, kaunis haaste ja ihania juttuja! On ne omat miehet vaan niin ihania! Ne ajattelee meidän parasta, se on tärkeää! <3 Laitoin juuri miehelle viestin, miten ihana hän oli kun oli hakenut puita aamulla lähtiessään kuuden aikaan viimeisillä voimillaan tekemään tentin kouluun 200 km:n päähän. On ollut kaksi päivää ihan vuoteen oma, mutta ajatteli että on pakko mennä tekemään tentti pois alta. Olin niin iloinen kun huomasin aamulla että minun ei tarvitsekaan hakea puita siinä aamuhärdellissä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, on ne kultaisia! <3

      Voi sun miestä, melkonen homma lähteä noin kauas kipeänä tenttimään, toivottavasti on jo parempaan päin. Ja ihanasti sua ajatellut!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)