5/02/2014

Vappupäivänä


Vaikka tuuli teki vappupäivän sään melko jäätäväksi, ei paljon haitannut! Aloiteltiin päivä vappubrunssilla ja samalla avattiin grillikausi. Oi että oli hyvää sapuskaa ja mieskin oli ihan elementissään grillauspuuhansa parissa. :) Ruuan päälle meikäläisen leipomuksia (ja kaupan munkkeja). Torillekin uskaltauduttiin (kovasta tuulesta ja ihmismäärästä huolimatta) ja vieläpä Ciran ja Filjan kanssa... Neidit oli pikkasen innoissaan päästessään "mestoille", vetivät joka suuntaan ja halusivat tervehtiä kaikkia. Niin ja maasta löytyi tietysti vaikka ja mitä herkkuja. Sitten kun lopulta rauhoittuivat, istahdettiin tuulen suojaan nauttimaan auringosta ja perinteisistä metrilakuista ja oli ihanaa.

Loppupäivä vierähtikin takapihan puolella, kun aloiteltiin pienimuotoista projektia nimeltään "Hus kukkapenkki, tervetuloa kivetys". Melkoinen homma, tänään ollaan nimittäin jatkettu ja jatketaan varmaan vielä mooooonta päivää, vaikkei kyseessä olekaan kovin iso alue pihastamme. No, illan päälle lähdettiin kuitenkin vielä leffailemaan tutulla neljän poppoolla. Käytiin katsomassa Divergent - Outolintu. Olihan siinä haettu paikoin hyvin paljon samoja piirteitä Nälkäpelistä ja itse elokuvan idea vaikutti hyvin tutulta, jossain vaiheessa tajusin, että olen lukenut erään trilogian, jonka idea on melkein sama kuin tuossa Divergentissa. Ja se trilogia, jonka minä olen lukenut, ei ollut tämä Veronica Rothin käsialaa, joka on siis kirjoittanut kirjan, johon Divergent elokuva perustuu. No joo, alkaa mennä jo elokuva-arvostelun puolelle, joten eiköhän mennä muihin aiheisiin! :D

Tämä päivä on kulunut siis myös pihatöitä paiskiessa, illaksi lähdemme valjakkoporukan grillaus- ja saunailtaan, niin kivaa! Oli kyllä hyvä idea ottaa tämä perjantai vapaaksi, niin sai kunnon pitkät vapaat ja ehtii paneutua tuohon takapihan kaaokseen oikein ajan kanssa. Nyt ei muuta kuin have a great friday!


3 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogiin ja ihastuin sun loistaviin kuviin!:) Taidan tutustua vähän tarkemminkin sun blogin sisältöön :). Saako udella, että mikä kamera sulla on käytössä? Itellä ois tarkotus ostaa ihan eka järkkäri niin sen vuoksi kyselen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis! :) Saa udella tietysti! Mulla on ihan perusrunko eli Canon 600D ja siihen paria erilaista (nekin ihan tavis) objektiivia. En oo mikään kamera-asiantuntija, mutta oon ite tykännyt kuvata Canonilla, käyttö ja ohjeet on selkeät ja runkoon saa vaikka minkälaista (ja vaikka minkälaiseen tarpeeseen) objektiivia. :)

      Poista
    2. Canonia oon itekin miettinyt, kiitos vastauksesta!:)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)