5/05/2014

Uuteen laskuun


Toiset ne lähtee uuteen nousuun (ehkei sentään ihan maanantaina?), mutta meikäläinen se lähtee uuteen laskuun. Meinaan tän painoni kanssa - toivottavasti. ;) Tuli pientä takapakkia tuossa sairastellessa reilun parin viikon ajan, eikä pelkästään reenittömyyden vuoksi, vaan itsekurin puutteen takia... Ne pääsiäis- ja vappuherkut, mmm.. Eikä siinä vielä mitään, mutta kun kipeänä jostain syystä kuvittelee, että on pakko (saada) syödä herkkuja. Aivan niin kuin sitä tervehtyisi nopeammin mättämällä suklaata ja colaa naamariin. Eilen piti ottaa ihan tietoinen valinta ja iskostaa se pääkoppaan; maanantaina koittakoon taas (karu) paluu arkeen, pääsiäis- ja vappuhulinoista kertynyt turvotus ja jäljellä olevat ylimääräiset kilot on saatava taas laskusuuntaan.

Kesän ekat omassa grillissä valmistuneet hampparit!
Tänään oonkin kitannut 3 litraa vettä, popsinut munia, raejuustoa ja maitorahkaa ja ollut toooosi väsynyt. Toisin sanoen - back to basics. Nuutunut olo voi kyllä johtua monen päivän ulkona riekkumisesta, meillä kun tosiaan laatta lensi takapihalla koko viikonlopun ajan, heh heh. Huomenna meinasin olla jopa niin hurja, että käyn kokeileen, joko sitä vois reenailla salin puolella. Veikkaan, että lihakset huutaa armoa jo ekoissa toistoissa, mut hei, jostainhan se on taas lähdettävä vai mitä!

Kuvituksena ihania herkkuja, joita vielä vapun ajan mussutin menemään. Nam nam. Ihan vähän vaan alkoi kuola valumaan, mutta pitäydyn tässä vihreässä teessäni enkä juoksi jääkaapille.. Ääh, miksi mä kiusaan itteäni näillä kuvilla.. Noh, saahan noita tietty halutessaan herkutella taas lauantaina, kun on herkkupäivä. ;)

Jälkkäriä.. ;)
Maistuu muuten herkkuruuat ja -jälkkärit paljon paremmalta, kun on vähän aikaa ollut ilman. Nimimerkillä kun on vetänyt monta päivää putkeen hamppareita (ite tehtyjä, mmm!) ja jätskiä, ei ne enää neljäntenä päivänä maistuneet juuri miltään. Joten ehkä se itsekuri sieltä jostain taas löytyy, niin maistuu lempparijätskikin taas lempparilta!

Miten muilla "kesäksi kuntoon" tyyliset projektit etenee? Vai joko ootte ihan kuosissa biitsikelejä varten?

Loppuun maanantain kevennys. Mä en oo ainoa, joka meillä on herkutellut. Näiden kahen ei vaan tarvi vahtia linjojaan... ;) Reipasta viikkoa muruset!

"Ooo! Lempparii! Vaniljavaahtoa! Ollaan ihan paikallaan, eyes on the prize!"

"Omnomnomm.. Kannatti odottaa!"

8 kommenttia:

  1. No mulla oli just aikeissa huomenna laittaa kesäkuntoon ajatuksiani blogiinkin, kun huomenna pääsen tooooosi pitkästä aikaa jumppaan! Olen odottanut sitä sekä innolla että kauhulla, koska toisaalta on ihana päästä hengästymään ja revittelemään taas oikein kunnolla, mutta toisaalta pelkään kuolevani sinne.. Ja toisaalta lihakset ovat vielä aika jumissakin viikonlopun puuhommien jäljiltä. Munkin kesäkuntoon -projektini pahin viholliseni on suklaa, ja muut herkut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin odotin sekä innolla että kauhulla tämän päiväistä salireissua (ekaa kertaa pitkän flunssan jälkeen) ja olihan se suurimmaksi osaksi ihan kamalaa :D Mutta kyllä se varmaan taas siitä lähtee iloksi muuttumaan :) Joo suklaa on kyllä niiiiiin pahis...

      Poista
  2. Kesäkunto. Noh :D Sanotaanko, että bikineissä ei tätä mammaa nähdä varmaan ihan lähikuukausina(vuosina) :D Mutta nautin kyllä liikkumisesta nyt ihan hurjasti kun ei enää ole sitä valtavaa masua tiellä ;D
    Tuohon nuutuneisuuteen muuten, itsellä auttoi nuutuneeseen oloon kun lisäsin inasen hiilareita ruokavalioon, proteiiniä toki pitää syödä, mutta hiilarista saa paremmin lisäenergiaa. Tosin voi toki olla tuolla taudilla näppinsä vielä pelissä ;D

    Muistahan aloitella iisisti sielä salilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohan se varmasti paljon kevyempää urheilla ilman raskausmasua. :) Joo, kiitti hiilari-vinkistä, mulla on ihan sama ruokavalio ku ennen flunssan tuloa, joten sen puoleen pitäs kaikki olla ihan reilassa, mutta pitää vähän tarkkailla, jos tää nuutunut olo jatkuu, et onko liian vähän hiilareita tai jotain muuta hämminkiä.

      Hehh, melko iisisti alotinki, ku en jaksanu tehä ku puolet sarjoista ja olin iha puolikuollu.. :D Miten se menikään, että hiljaa hyvä tulee ;D

      Poista
  3. Meilläkin koira seuraa leipomisia silmä tarkkana, vispilöiden ym. nuoleminen tuntuu olevan yksi parhaimmista asioista :)
    Kesäkuntoa kohti yritellään, kello herätteli tänään jo viiden pintaan, että ehti juoksulenkillä käydä ennen töitä. Toivottavasti aamut pian lämpenisi, niin viitsisi pyöräillä töihin. Siinä tulisi reipasta liikuntaa ihan huomaamatta, ja helpottaisi "kesäkuntoon" pääsemistä huomattavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nii tuntuu täälläki olevan, ihan parhautta, varsinki jos vispilöissä on sitä vaniljavaahtoa! :D Ohhoh, oot kyllä ollu superreipas, itehän en varmaan sais itteeni ylös viiden pintaan lenkkiä varten. Mä aattelin kesämmällä rullaluistella aina välillä töihin, siinä sais kivan lenkin. :)

      Poista
  4. Nam, mitä herkkuja :) Itse oon ihan liian lusmu mihinkään suurempiin kesäkuosiprojekteihin - ehkä ens kesänä sitten, hehe :D

    PS. Heitin sulle pienen haasteen blogissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mäkin oon monena keväänä ollut, nyt on joku poikkeuksellinen draivi päällä. :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)