5/17/2014

Lämpenee


Voi elämän käki, mikä keli! Etelässä on saatu nauttia jo monta kipaletta aurinkoisia päiviä, mutta täällä Oulussa on tänään (ainakin meikäläisen muistin mukaan) vasta ekaa kertaa oikein kunnolla lämmin. Aivan mahtavaa, meinaan linnoittautua kohta tuonne takapihalle kylmän cokiksen, kirjan ja jätskin kanssa (jep, herkkupäivä ;).

Meillä on ollut ihan superkiireinen loppuviikko, kun torstaina töiden jälkeen heiluttiin haravoiden ja lannoitepussien kanssa taloyhtiön pihatalkoissa iltaan asti ja perjantaina palaveerattiin työasioissa puoli kuuteen. Sen jälkeen vielä vähän takapihan laittamista. Tänään oon aamutuimaan ehtinyt jo maalata meidän takapihan aidat (tämä homma olisi pitänyt hoitaa jo viime kesänä, mutta mattimyöhäiset sipaisi maalit pintaan vasta nyt..) ja nauttia aikaisen herkkulounaan miehen kanssa, hän kun lähti päiväksi vielä koulutukseen.

Nyt on siis paikallaan jo rauhoittua ja rentoutua, saa nähdä miten malttaa vain istuskella tuolla pihan puolella, kun on koko toukokuun vain touhuillut siellä. Illan päälle lähdetään ehkä vielä leffailemaan! Mitä teillä on helteiselle viikonlopulle suunnitelmissa?


1 kommentti:

  1. Me käytiin lauantaina Jyväskylässä shoppailemassa, ei kylläkään juuri mitään löydetty. Sunnuntaina taas vietiin pyykit ulos kuivumaan, kun oli niin lämmin.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)