5/26/2014

My phone: iPhone


Instagramiin liittyminenkin sen saattoi jo paljastaa; uusi puhelin on valjastettu käyttöön! Jonkun aikaa tuota itselle sopivinta merkkiä ja mallia piti vielä taannoisen puhelin-postaukseni jälkeen puntaroida, annoitte sen verran pohdittavan arvoisia vinkkejä. Kiitos vielä niistä! Liekö sitten sillä palavalla ihastumisella iPhoneen osuutta asiaan, kun lopulta päädyin kuin päädyinkin siihen. Hankin siis iPhone 5s:n hopealla takakuorella. Ihan meikäläisen näköinen luuri!


Heti kännykän kotiuduttua marssin se kädessä (tai siis hyvin suojattuna laukussa) kauppaan ja ostin näytölle suojakalvon ja koko puhelimelle suojakuoret. Ei voi siis ainakaan huonosta puhelimen suojauksesta syyttää, mikäli vempele joskus onnettomasti hajoaisi!

Oon tässä viikon verran tutustellut uuteen kapulaani. iPhonen maailma on ihmeellinen ja Applen käyttöjärjestelmä vielä ihmeellisempi tällaiselle tavislaiselle. Onneksi helposti ymmärrettävät ohjeet ja vinkit löytyi nopeasti Applen sivuilta ja pienen googlettelun jälkeen sain omat soittoäänetkin luuriin (ei ihan iskenyt muhun ne iPhonen omat äänet..). Kuvia on ollut ihana ottaa, kun niistä saa nykyään jopa selvää! Harvase hetki on siis puhelimen kamera laulanut ja järkkäri on saanut lepäillä viikonlopun ajan kaapissa.

Oi että, oon kyllä niin tykännyt tästä puhelimesta. Toivon pitkää ja onnellista yhteiseloa mulle ja iPhonelleni! 


2 kommenttia:

  1. Kävin heti stalkkaamassa sua instassa. ;) Se on kyllä koukuttava paikka!

    Olet fiksu, kun hankit heti suojakannet. Kaverit on omppufaneja, mutta ainoaksi huonoksi puoleksi mainitsevat heikon kestävyyden. Työkaverilla vaihdettu n. 5 kertaa lasi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehh, huomasin ;) No niin on, mies on jo pari kertaa pyöritellyt silmiään kun kysyttäessä "Mitä teet?" vastaan "Oon instassa".. :D

      Joo no mulla ei oo koskaan aiemmin ollut (näin) kallista luuria, joten aattelin että näillä suojausmetodeilla uskallan ehkä jopa käyttää puhelinta! :D Ohhoh, no on siis hyvä suojautua!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)