5/28/2014

Arkipäivä meikäläisen kanssa


Nyt kun on tuollainen puhelin ollut aina menossa mukana, jolla voi oikeasti ottaakin kuvia, ajattelin toteuttaa tällaisen Arkipäivä meikäläisen kanssa -postauksen. Toivottavasti tykkäätte, ite pidän tällaisista postauksista muiden blogeissa. :) Kuvat on eiliseltä (tiistailta). Huomenna on ihan sikakiirus päivä töissä ja pakkailujen merkeissä, joten jos ei nähdä ennen kuin lähdetään reissun päälle, niin ens viikkoon muruset! :)


 1. Herätys. Vaikea nukkua pommiin, kun Filja hyökkää sängyn reunalle (tai jopa sänkyyn) heti kun kello alkaa piippaamaan. ;)
2. Väsyttää. Tänään on jotenkin tosi vaikea herätä, kai univelka alkaa jo painamaan.
3. Perusaamiainen; hapankorppu juustolla, kinkuilla ja kananmunalla (en tykkää niistä missä on pelkkää valkuaista, yäk :D) ja teetä.
4. Aamu-tv eli tänään se on Suurin Pudottaja. Yks kuolakalle (Filja) vähän estää näkyvyyttä.


1. Aamiaisen jälkeen väsään lounasta, tänään se on lohisalaatti. Cira tietää aina, kun "tarjolla" on lohta. No toki tytsyt saa pienet palat lohen jämästä. ;)
2. Sitten meikkaamaan. Tässä vaiheessa silmät on jo jotenkin auenneet...
3. Koirilla on nälkä (mies on lenkittänyt ne aamulla sillä välin, kun minä tein silmät ristissä meille aamiaista). Meillä ruokakupille saa mennä vasta, kun on saanut luvan. Tuossa ne tapittaa mua ja odottaa ruokailulupaa. Tottelevaisia ;)
4. Väsynyt pärstä, valmiina töihin lähtöön.


1. Toimistotöitä; sähköpostin ja työpuhelimen tsekkausta. Harjoittelijan kouluttamista. Perushommia. Siitepöly meinaa viedä näin keväisin äänen, joten Läkerol pelastaa.
2. Kipaisen lähikauppaan (100 metrin päähän) ostamaan vettä, kun unohdin oman juomapulloni kotiin. Meikä ei pysty olemaan ilman vettä automatkoilla :D Vitsi noi mun popot on pirteet, mä niin tykkään niistä!
3 ja 4. Automatka vie puolen tunnin ajomatkan päähän, jossa on lyhyt koulutustuokio. Tehtävänäni on tehdä muistiinpanoja ja havainnoida esiintyjän esitystä ja antaa siitä palautetta.


1. Kotiin! Teen päivälliseksi itselleni (meillä kun on miehen kanssa eri eväät mun dieetillä olo ajan) jauhelihaa, nuudelia ja paprikoita.
2. Ciran kanssa kimppa-selfie. :DD Koirat on iloisia, kun tultiin miehen kanssa kotiin.
3 ja 4. Huomiota koirille (Filjalle rapsuja) ja hetki lepäilyä (jep, lattialla) tv:n ääressä.


1. Laitan itseni juhlakuntoon, ollaan lähdössä miehen kanssa juhlimaan hänen veljensä ja veljen tyttöystävän valmistujaisia. Hip hip hurraa! Ja jep, aamulla ei ole pedattu petiä. :D
2 ja 3. Lahjoja vastavalmistuneille. Miehen veljelle oli paljon vaikeampi ostaa lahjaa kuin tyttikselleen Jennalle, joka toivoi meikäläisen tekemiä minttu-muffeja lahjaksi. :DD Veli sai kravaatin ja mukin. (Body Shopin pussi rekvisiittaa ;))
4. Taas autossa, matkalla juhliin.

1. Herkkuja! Tarjolla oli vaikka ja mitä ihania J:n taikomia herkkuja. Juhlissa oli rento fiilis ja viihdyttiin siellä niin pitkään kuin vain pystyttiin.
2. ...Kotiin tultua piti nimittäin ruveta jo pakkailemaan Pariisin reissua varten. Mulla kestää reissuihin pakkaamisessa aina vähintään 2 päivää. Mietin, "tarvinko oikeesti tätä siellä?" ja "sopiiko nää vaatteet yhteen?" ja "unohtuiko nyt jotain?" jne niin paljon, että hyvä vaan aloittaa pakkauspuuhat hyvissä ajoin. Lämpöä on luvattu, joten bikinit, arskat ja sandaalit lähtee mukaan.
3. Iltapalaa (teetä) naamariin ja samalla jatkuu aamuinen Suurin Pudottaja. Olo on melko puhki poikki väsynyt.
4. Sänkyyn mennessä vielä kymmenisen minuuttia netin selailua, edes kirjaa en jaksanut avata tänään. Kun silmät painuu kiinni, uni tulee pian ja näen unta Pariisista.

6 kommenttia:

  1. Nää arkijutut on aina niin kivoja :) Mahtavaa matkaa teille!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Voi noita teidän koiria <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiva jos tykkäsit! No nii, sanoppa muuta <3

      Poista
  3. Oli tosi kiva! Pitäisiköhän investoida uuteen puvelimeen, jossa olisi parempi kamera.. en käsitä, kun tällä nokia 720:lla tulee ihan turkasen suttuisia kuvia.. tosin en tiedä, onko tuo linssi ehkä vaurioitunut jotenkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans luulen, että mun vanhassa puhelimessa oli se kamera jotenki vaurioitunu tai keränny sellaista likaa joka ei lähtenyt enää pois, kun sillä tuli niin suttuisia ja sumuisia kuvia.

      Onhan se uus puhelin aina investointi, kannattaa ainaski harkita huolella minkälaisen tarvii ja valitsee :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)