9/30/2013

Moments

 
Maanantai on täällä taas. Viikonloppu oli täynnä ihania, rentouttavia ja piristäviä hetkiä. Pidin  mökkireissun ajan myös taukoa painonpudotusprojektistani. Viime viikolla tunsin, että sekä kehoni että mieleni tarvitsi lepoa projektista (ja etenkin treeneistä) ja tuli kyllä tarpeeseen! Nyt jaksan taas entistä paremmin jatkaa kohti tavoitteitani, jotka eivät reilun kahden kuukauden puurtamisen jälkeen ole enää kovinkaan kaukana, jee! :)

Mutta jotta tästä pitkän viikonlopun mittaisesta irtiotosta metsän keskellä päästäisiin takaisin normaaleihin kuvioihin, alkakoon uusi viikko ja arkeen paluu vähän pehmeämmin näiden viikonloppuisten tunnelma-kuvien siivittämänä. Toivotaan, että tästä viikosta tulee aurinkoinen ja lämmin!




6 kommenttia:

  1. Millä oot muokannu noita kuvia? Upeita ilman muokkaustakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perus Picasalla oon muokkaillut. En haltsaa kovin hyvin mitään monimutkikkaita tai muuten vain vaikeita ohjelmia, niin leikin sit tuon Picasan kanssa. :D Kiitos paljon!

      Poista
  2. kivoja kuvia taas!! ihanan seesteisiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Minna moooi, missä sää oot ollu? <3 Ihana kuulla susta!

      Kiitos, tarkoitus olikin noilla kuvilla (tai no muokkauksilla) hakea vähän seesteistä fiilistä. ;) Mitä Ennille kuuluu? Rapsuja sille. :)

      Poista
  3. Kivan tunnelmallisia syyskuvia. Tykkäsin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäilit! :) Tunnelma ja syksy kuuluu yhteen <3

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)