9/20/2013

Syksyllä juostaan!

Kyllä se taitaa olla niin, että syksyt on tehty juoksemista varten! Mikä oliskaan parempi sää lenkkeilyyn kuin kuulas ja kirpeä syyssää höystettynä kauniilla ruskalla ja kahisevilla lehdillä maassa? Meitä Oululaisia on ainakin suotu ihan tajuttoman hienoilla ilmoilla koko tämän ja viime viikonkin ajan. Oon kyllä yrittänyt ottaa näistä päivistä kaiken irti ja ulkoilla niin paljon kuin vain ehtii ja jalat jaksaa. :)

Sen verran alkaa kuitenkin tuo elohopea tippumaan kesäsäistä, että capri-mittaisilla juoksuhousuilla ei joka päivä tarkene lenkkeillä. Syksyä ja koleampia kelejä varten olisikin hakusessa pitkät pökät. Ihan niitä perus(tylsiä)mustia housuja en halua, vaan etsin sellaisia asenne-housuja! Joko tummat kuvioilla/teksteillä tai pirteämpää väriä. Hirveän huonosti on nettikaupoissa ja urheiluliikkeissä näkynyt muun värisiä kuin mustia urheiluhousuja. Tai jos näkyy, niin ne on jotain hirveitä (anteeksi nyt vain) leopardi-/seepra-/tiikeri-kuvioisia pökiä. Aika tylsää sanon minä! No, yhdet pinkit housut sentään löysin tähän alla olevaan kollaasiin.



1 : Gina Tricot / 2 : Ayami (Zalando) / 3 : H&M

Ja samalla kun mietiskelin pitkiä housuja, tulin tajunneeksi, etten omista yhtäkään pitkähihaista juoksupaitaa... Meinaan siis sellaista ihonmyötäistä ja hengittävää mallia. Niitä paksuja, vuonna keppi ja nakki ostettuja "muka-urheilupaitoja" kyllä löytyy, joissa tietysti läkähtyy lenkeillä kun ne ei päästä yhtään ilmaa läpi. Paidoissahan onkin sitten paljon enemmän valinnanvaraa noiden värien osalta, tässä muutama harkinnanvarainen yksilö:




1 : Asics / 2 : H&M / 3 : H&M / 4 : Adidas

Mitä teitit tykkää näistä? Onko siellä muita, jotka on syksyn viileiden ja kauniiden säiden innoittamana löytäneet uudestaan juoksuinnon? Mä oon kyllä nyt niin in love tuohon harrastukseen, että välillä pitää ihan pakottaa itsensä pitämään niitä välipäiviäkin. Niin kuin tiedetään; lihasten ja kunnon kehittyminen tapahtuu loppujen lopuksi levossa.

Nyt oikein superia viikonloppua kaikille! Meillä olis vuorossa takapihan kalusteiden roudaamista talvisäilöön ja samalla kai pitäisi tuota ulkovarastoakin järjestellä. Pelkkä ajatuskin pistää haukotuttamaan. :D

2 kommenttia:

  1. Syksy on NIIIN parasta juoksuaikaa!! Ainakin silloin, jos ei sada räntää. Kauniit aurinkoiset pirtsakat syyssäät on parhautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tänään meinas mennä alahuuli vähän mutrulle, kun katsoin ulos ja siellä riehui jäätävä viima tummien pilvien kaverina. Mutta eiköhän se syysaurinko kohta taas paista! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)