9/29/2013

Asu lenkkipolulla

Hipparoitiin kaverin kanssa torstaina metsässä lenkkeilemässä ja kuvailemassa. Sää ei tosin ollut kaikkein otollisin kuvien räpsimistä ajatellen; ulkona oli vajaa 5 astetta "lämmintä", aurinko otti nokosia pilvien takana ja tuuli oli jäätävän kylmä. Vettäkin oli juuri satanut. No, eipähän tullut ainakaan liian kuuma! ;)





Näissä meikäläisen asupostauksissa näkyy jo melkein yhtä paljon urheiluvaatteita kuin työ- ja kotivaatteita. :D No jospa tuo ei haitanne liikoja, teissä lukijoissakin kun tuntuu olevan urheilusta kiinnostuneita, mikä on ihan huippua; on kiva vaihtaa ajatuksia ja vinkkejä treeneihin liittyen! Ja mikäli joku sattuu näistä amatööripostauksistani motivoitumaan liikkumisen saralla, niin loistavaa. :)

Täytyy noista alla olevista Salomonin poposista sanoa sen verran, että vaikka näyttävät kivoilta värinsä ja ulkomuotonsa perusteella, eivät oikein istu meikäläisen leveälestiseen jalkaan. Ajavat kyllä asiansa metsässä talsiessa, mutta juoksulenkeillä puristavat, kiristävät ja tekevät hankaumia ihan liikaa. Ei siis ole vielä Adidaksen voittaneita! Loppusyksystä pitäisikin varmaan alkaa katselemaan kakkoskenkiä juoksuun, onko teillä vinkata hyvistä (leveälestisistä) juoksukengistä?




 Panta : Bodywatch / Paita : Cuba / Housut : H&M / Kengät : Salomon

5 kommenttia:

  1. Asicsen skyspeedit, tosi kevyet ja leveämpi lesti. Niillä juostaan ennätyksiä ;) ihania kuvia ootte saanut syysilmalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, noita täytyy kyllä käydä testaamassa jossakin! Kiitos paljon vinkistä :)

      Poista
  2. Asicsen kengät ovat ainoat oikeat juoksemiseen. ;) Niitä suosittelen siis minäkin! Sen jälkeen kun vaihdoin Asicseen, niin ei ole minkäänlaisia hankaumia eikä jalkakipuja tullut juoksemisesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, tällä hetkellä siis täällä kommenttien puolella 100% kannatus Asicsen kenkien puolesta! :D Tänään vilkuilinkin jo urheilukaupassa muutamia Asicsen kenkiä, mutten vielä malttanut sovittaa -eihän niitä ois sitten voinut kauppaan nimittäin jättää, jos oisivat olleet superhyvin istuvat. ;)

      Poista
    2. Ja niiden hyvyyden tuntee sitten vasta todenteolla pidemmällä lenkillä. Vaimennus on niissä superluokkaa, joten asfaltilla juokseminenkin tuntuu mieluisalta Asicsen kengissä. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)