9/09/2013

Raitapaidassa

Syksy on kyllä mukavaa aikaa pukeutumista ajatellen; ei oo liian kuuma eikä liian kylmä. Sellainen aika passeli lämpötila. Tarkenee vielä keveämmällä paidalla ja ballerinoilla, mutta jalkaan voi jo vetäistä pitkät housut ilman läkähtymisvaaraa ja mukaan voi sieppaista neuleen.

Tämä söpöin pikku olkanapein varustettu raitapaita, jossa on vielä kätevät taskutkin, löytyi Lontoosta. Ei mikään maailman virallisin vaateriepu, mutta ihanan rento ja mukava päällä. Yhdistettynä oikeanlaisiin asusteisiin ja alaosaan oikein sopiva työrientoihin. Menee sellaisenaan myös rentona kotoilupäivänä. Mitäs tykkäilette?

Aivan ihanaa, kun aurinko paistaa ja lämmittää! Ei tunnu maanantai yhtään niin kalsealta ja mälsältä, kun on tuollainen keli ulkona. :) Taidankin lähteä koirien kanssa ulkoilemaan, jahka saan ensin murua rinnan alle. Kädet tärisee vieläkin salireissun jäljiltä, hyvä jos saan paistinpannun pysymään hyppysissä, saati sitten kaksi vauhkoa hurjapäätä lenkillä. No, yrittänyttä ei laiteta, morjens!

Paita : M&S / Housut : Dr. Denim / Korvikset : Snö of Sweden / Kello : Leijona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)