9/16/2013

Outfit with dog

Hola hola! Maanantai on täällä taas... Heti viileni ilmat, kun päästiin tähän (melkein) kaikkien inhokkipäivään. Hyhh. No onneksi se perjantai tulee taas pian. Tässä olis viime perjantain (työ)asua. Kuvailtiin pääasiassa tuota meidän esikoisneitiä etupihan puolella, mutta napattiin sitten samalla meikäläisestäkin pari räpsyä. Cira jäi tavalliseen tapaansa poseeraamaan viereen. ;)

Päällä on uudet pökät, jotain superstrechiä farkkua Vero Modasta. Tosi kivat jalassa!



Voi vitsi että viikonloppu sujui mukavissa merkeissä! Perjantaina eräs meidän ystäväpariskunta körötteli eteläisemmiltä huudeilta kyläilemään. Ehdittiin viikonlopun aikana juoruilla kuulumiset oikein kunnolla, herkuteltiin myös itsetehdyillä hamppareilla ja marjapiirakalla sekä tietysti ihmeteltiin ja siliteltiin ystäväni kasvavaa vatsakumpua; siellä asustaa pieni vauvan alku. ♥

Käytiin myös miehen kanssa vihdoin ja viimein ostamassa keittiöön uusi lamppu! Vanha on Ikeasta; ainakin tsiljoona vuotta vanha ja parhaat päivänsä nähnyt parin euron kapistus. Uudesta kattolampusta postausta myöhemmin, sen verran jo paljastan, että merkki on uudistuneen Annon. Oikein kiva valonlähde kokkailuja varten!

Paita : Ichi / Alupaita : Cristelle & Co. / Housut : Vero Moda / Korut : Snö of Sweden / Kengät : TopSport

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)