9/03/2013

Hurjapäät puistolla

Käytiin tässä yks päivä töiden jälkeen koirapuistolla näiden meidän hurjapäiden kanssa. Nappasin kameran mukaani, kun sää oli mitä mainioin ja kellonaika sitä luokkaa, ettei puisto todennäköisesti olisi ihan täynnä muita koiria. Ja eihän se ollutkaan, saatiin ihan rauhassa omalla poppoolla puistoilla (ja kuvailla ;).

Näiden kahden touhuilua, iloista vilskettä ja energistä meininkiä on kyllä aina yhtä ihana katsella. Vaikka itseä kuinka pännisi tai väsyttäisi, niin ei voi olla hymyilemättä, kun ne juoksevat onnesta soikeina ympäri koirapuistoa. Viimeistään puistolta lähtiessä on mieli jo paljon parempi, kun voi nähdä tyytyväisyyden ja iloisuuden koirien kasvoilta.







Välillä pitää väijyä toista kauempaa ja lähteä hurjaan takaa-ajoon. Pysähtyä maltetaan siinä vaiheessa, kun kieli roikkuu maassa asti ja täytyy tankata vettä, että jaksaa taas mennä. Ja kaikkein kivointa on, jos puistolle sattuu eksymään kivoja koirakavereita!

Ciran mielipuuhaa puistolla on kivien perässä juokseminen. Se on sille oikea pakkomielle; välillä täytyy ihan pistää neiti jäähylle, kun se käy niin kierroksilla. Filja puolestaan viihtyy parhaiten ihan vaan oleskelemalla muiden koirien kanssa - niin ja hyppimällä muiden päälle. Filja on ilmeisesti ollut edellisessä elämässään aita- tai estejuoksija, sen on nimittäin pakko saada hypätä vähintään kerran uuden koirakaverinsa ylitse, ennen kuin leikki voi alkaa. :D

Lopulta meno hiljenee, kun energiat on kulutettu. Sitten voidaan kölliä nurmella ja nauttia vapaudesta (ilman hihnaa siis, puistoa ympäröivät aidat tuskin täyttä vapauden tunnetta koirille tuovat) ja auringon paisteesta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)