8/01/2013

Mustaa valkoisella koristetyynyissä

Pitihän se arvata.. Keväällä kun haksahdin niihin Elefantti-kuosisiin pussilakanoihin, niin oishan se pitänyt arvata, ettei se villitys siihen jää.. ;) Muutama viikko sitten kaupungilla pörräillessäni satuin kulkemaan Elefantti-koristetyynynpäällisen ohi. Pari askelta taaksepäin, tyynynpäällinen kainaloon ja kassalle. I couldn't help myself! Mut kun tuo kuosi on vaan niin söpö ja ihana ja tuo lapsuuden mieleen (en tiedä miksi, lastenohjelmasta Babar kenties..?). Niin ja tietysti passaa meidän sisustuksen värimaailmaan ku kärsä päähän.

Toinen kesällä tehty tyynynpäällisostos on tuo Annon siksakkinen kuosi. Kodin Ykkösen ja Anttilan luotsaama ja melkoisen kasvojenkohotuksen kokenut Anno -merkki on nyt kaikkien suosiossa, niin myös meikäläisen. Tyynynpäällisen lisäksi hankin kyseiseltä merkiltä taannoin myös pari vesikarahvia (joista toinen tosin toimii kukkamaljakkona).






Tyynyjen taustalla voi nähdä pilkahduksen meikäläisen tämän kesän maalausprojektista -tai no, yhdestä niistä. Joskus alkukesästä kerroinkin, että aikeissa on toteuttaa pientä muutostyötä ja aihehan koski siis meidän huonekaluja. Niistä voisinkin kyllä tehdä ihan oman postauksensa.

Joka tapauksessa, musta-valkoisella linjalla mennään edelleenkin, jos ei jopa entistä vahvemmin. Saa nähdä, millaista tehosteväriä syksy tuo sisustukseemme tullessaan!




Viltti ja lämpöiset tohvelit ovat ikävä kyllä kuuluneet olennaisena osana viime päiviin, kun ulkona on ollut koleaa ja sateista. Jaksan silti olla toiveikas viikonlopuksi luvattujen helteiden suhteen ja mikäs sen parempi ajankohta helteille olisikaan, kun on aikaa viettää päiviä ulkosalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)