8/20/2013

Kesäkoirien kuulumisia

Hello! Ajastin teille muutaman valmiin postauksen tälle viikolle, toivottavasti nämä julkaistuvat oikein ja ajallaan. :)

Yks ilta tylsyyksissäni muokkailin muutamia kuvia uuteen uskoon PicMonkeylla. Nauroin vedet silmissä, kun loin Cirasta vampyyrikoiran... Twidog...  Ehhehh.. Tähän sopis varmaan hyvin sanonta "Hullulla halvat huvit, idiootilla ilmaiset".. No mutta kattokaa ny tätä meidän kalmankalpeeta verenimijäkoiraa!

Entäs sitten tämä seuraava otos? Kuvaa niin hyvin Ciran mieltymyksiä kuumana kesäpäivänä. Ettäkö miten niin hänen korkeudellaan ei olisi oikeutta vallata aurinkotuolia itselleen ja ottaa iltapäivänokoset siinä? Jos palvelusväki suvaitsisi tuoda vielä pari nakkia ja vesikupin lähettyville.


Koiruudet on kyllä nauttineet kesähelteistä (niinkuin kuvista näkyy) täysin siemauksin, mutta mahtavat ne olla silti enemmän innoissaan ilmojen viilenemisestä ja myöhemmin syksyllä alkavasta lemppariharrastuksesta -valjakoinnista. Kylmemmät ilmat on kyllä tuoneet mukanaan melkoisen paljon lisäbuustia neitien energiavarastoihin, joinain päivinä tuntuu, ettei niiltä lopu virta sitten millään!

Jospa niitä kauniita ja lämpimiä päiviä vielä siunaantuisi tälle kesää, niin voitaisiin taas nautiskella yhdessä takapihalla auringosta. Näin ikkäästi:


Filjan synttäreitäkin päästiin juhlistamaan aurinkoisissa merkeissä. Neiti sai nakki-maksalaatikkokakkua ja uuden lelun lahjaksi. Niin ja kävihän se synttäriviikonloppuna hakemassa yhdestä näyttelystäkin itselleen lahjan; ERI SA1 -tuloksen ja junioreiden ROP -palkinnon! Että ei yhtään hullummat 1-vuotissynttärit. ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)