8/15/2013

Merellistä

Vaikka kelit ei oo aina sattuneet kohilleen, niin oon tämän kesän aikana ehtinyt käydä kuvailemassa vähän tätä omaa kotiseutuakin. Viime viikonloppuna käytiin kiertelemässä koirien kanssa Pikisaarta ympäri ämpäri. Sieltä on aikas kivat ja laajat näkymät ympäri Oulun keskustaa, toria ja venesatamaa. Miltäs tämä merikaupunki teistä näyttää?












Hyvät näkymät niin Kiikelin rantaan ja venesatamaan kuin torille, kirjaston ja teatterin huudeille, jopa tuomiokirkolle asti. Tehtaan piiputkin sieltä puiden takaa pilkistää. On tää vesiympäristö vaan niin olennainen osa tätäkin kaupunkia... Ja samalla yksi sen kauneimmista puolista!







Kohta ollaankin jo ihan eri maisemissa heilumassa kameran kanssa. Matkajännitystä pukkaa jo ihan toden teolla, enää muutama yö! Niin ja mihinkäs sitä oikein ollaankaan menossa? Se selviää teillekin ihan pian! ;)

2 kommenttia:

  1. Mahtavia maisemia siellä - vähän tuttuja kulmiakin löytyy :) Broidi kun asui Oulussa muutaman vuoden joskus aikoja sitten, ja siellä tuli muutamat lomat vietettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin tuomiokirkko ja tori lienee tutut paikat kaikille Oulussa vierailleille. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)