8/22/2013

Hääpäivän asua

Pari päivää sitten kertoilinkin jo meidän hääpäivän hotellistamme ja tunnelmasta siellä. Nyt olisi vuorossa muutama räpsy allekirjoittaneesta, asupostauksen merkeissä. Juhlittiin toista hääpäiväämme melko myrkyisissä tunnelmissa - onneksi kuitenkin vain sään puolesta. ;) Vettä tuli kuuroina kuin saavista kaatamalla, mutta ei se onneksi pilannut meidän iltaa.

Käytiin syömässä ravintola Pannussa, josta saa bytheway ehdottomasti Oulun parhaat pannupizzat, katsastettiin uutuusleffa elokuvateatterissa ja siemailtiin kuplivaa hotellihuoneen kylpyammeessa. Oi että oli ihan parasta! Sai ihan eri tavalla koko päivästä kaiken irti, kun tiesi, että illan tullen voi hipsiä hotelliin köllimään ja nauttia aamulla kunnon hotelliaamiaisen. Irtiottoa arjesta parhaimmillaan! Että kiitos vain kovasti meidän koirien hoitajille!


Mekko : Cubus / Kaulakoru : Lumoava / Korvikset : Pierre Cardin / Kengät : K-Kenkä / Kaulahuivi : Global Accessories

Päälleni puin tuon Cubuksen tunikamekon, jonka löysin kesällä aivan naurettavan edulliseen hintaan Zeppeliinistä. Ihana, ihana mekko! Erityisesti tykkään kaula-aukon mallista ja hihojen koristeista. Ainoa miinus on vaatteen silitettävyys -eräskin päivä yritin silittää niitä pahuksen ryppyjä puolitoista tuntia, tuloksetta. Välillä käytin rautaa kovemmalla lämpötilalla kuin pesulapussa lukee ja läträsin suihkepullonkin kanssa melko urakalla. Noh, mä en vissiin vaan osaa silittää! :D

"Viralliset" hääpäiväkuvatkin piti tietysti saada talletettua. Mies meinas jo tuskastua, että "Eikö me voitais jo mennä?" ja minä heiluin kameran kanssa että "Eii, pitäähän meillä joku yhteinen kuva jäädä tästä päivästä muistoksi!". Että tämmösiä lälly-romanttisia hömppäkuvia! Niinkuin hääpäivänä saa ollakin. ;)


4 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)