8/02/2013

Kauneinta Vaasassa

...oli ehdottomasti satamat, rannat ja niiden läheisyydessä olevat puistoalueet. Ainakin siitä osasta Vaasaa, joka me ehdittiin lomareissumme aikana nähdä. 

Ajelimme iltasella Vaasan keskustan lähistöllä olevaan satamaan katselemaan veneitä ja ulkoiluttamaan koiria. Hotellin respassa oltiin sanottu, että sataman läheisyydessä sijaitsee koirapuisto, joten päätimme katsastaa samalla sen. Niin, paitsi ettei me sitä puistoa koskaan löydetty! :D








Löydettiin satama-alueelta kuitenkin sellainen ihana puistomainen alue, jossa sitten juoksenneltiin ja kuvailtiin (okei, mies juoksi koirien kanssa ja minä kuvasin) jonkin aikaa. Aivan ihana paikka, veden äärellä, luonnon helmassa. :)

Myöhemmin lähdettiin vielä autolla etsiskelemään, josko jostain pomppaisi koirapuisto silmään. Kuin ihmeen kaupalla löydettiinkin paljon kauempaa koirapuisto, joten ei muuta kuin auto parkkiin ja tytöt vähäksi aikaa vapaaksi juoksentelemaan. Ja voi kuinka pieni paikka tämä Suomikin taas on! Puistolla oli pari muutakin ihmistä koiriensa kanssa ja siinä puhellessa kävi ilmi, että yksi heistä on juuri muuttanut Oulusta Vaasaan.. :D Ihmeteltiin siinä yhdessä, että Vaasassa mahtaa tuo merituuli olla vieläkin viimaisempaa ja kovempaa kuin Oulussa. En ajatellut, että muualla voisi tuulla navakammin, mutta näköjään voi!















Seuraavana päivänä startattiinkin kotia kohti -paitsi että matkalla takaisin Ouluun päätettiinkin yhtäkkiä, että mennään sittenkin mökille! Näitä lomalaisen etuoikeuksia vaihtaa mieltä lennosta. ;)

Vaasaan kyllä palaamme vielä joskus! Niin paljon jäi tekemättä, kokematta ja näkemättä. Kaunis ja viihtyisä kaupunki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)