8/11/2013

Lauantain tyylinäyte

Lauantaina poikettiin kaupungissa asioilla ja jatkettiin sieltä suoraan synttärikahveille miehen veljen luokse. Sää oli puolipilvinen eikä varjossa ollut enää kovin lämmin, joten heitin päälle ensimmäistä kertaa kesäaleista bongaamani pitkähihaisen paidan. Taitaa olla tämän hetken lempparini tämä Ichin luomus, ihanan kevyt päällä ja tuo asuun mukavasti tyylikkyyttä ja ryhtiä. Vai mitä sanotte?



Lauantaina oli viikon herkkupäiväni, joten kaupungilla ollessa oli ihan pakko saada pallojätski! Maistoin tämän kesän uutuutta (niitä uutuusmakuja näytti olevan ihan pilvin pimein!) Fazerinaa. Olihan se ihanan suklaista ja makeaa, mutta ehkä jäätelöksi pikkaisen liian tuhtia -meikäläisen makuun ainakin.

Haettiin kotiin myös iltaa varten irtokarkkeja ja leffa Makuunista. Sain peräti viisi karkkia herkuteltua, ennen kuin tuli öklö olo. Tätä se karkittomuus siis teettää. ;) Elokuva puolestaan oli jälleen kerran näkemisen arvoinen; Jennifer Lawrencen ja Bradley Cooperin taidonnäyte Silver Linings Playbook, josta täällä jo aiemmin keväällä kirjoittelinkin leffa-arvostelun. Tänään ollaan vietetty leppoisaa sunnuntaita siivoilun, päivälenkkeilyn ja Netflixin (vuorossa kotimainen komedia-draamasarja Kimmo) parissa.

Paita (valkoinen) : Vero Moda / Paita (musta) : Ichi / Housut : Dr. Denim / Ballerinat : K-Kenkä / Korut : Snö of Sweden

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla kauniit hiukset ja toi paita on kyllä tosi tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kun ajattelin, että kehtaanko jättää hiukset auki kun ne on niin auringosta kärsineet ja kaksihaaroittuneet.. :D Mutta kiitos kaunis! :) Eiks oo, tosi monikäyttöisen oloinen tuo paita, veikkaampa että pääsee mukaan mitä monipuolisimpiin tapahtumiin!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)