4/14/2012

Kirja ja lumisade

Tänään on pyryttänyt (märkää) lunta niin taivaan täydeltä, että ulos ei ole pahemmin kehannut lähteä. Käytiin kuitenkin Rikun kanssa päivällä kaupungilla seikkailemassa ja lounaalla appiksen kanssa. Loppupäivä vietettiin sitten visusti neljän seinän sisällä kotona, oman perheen kesken. Minä oon lueskellu Nälkäpeli-kirjaa (jep, se piti saaha heti hyppysiin :D), mies mitä lie Tex Willereitä ja Cira on ottanu päikkäreitä ja nauttinu uuesta lauantai-herkkuluustaan. Kiva päivä kaikinpuolin! :) Kohta ruvetaan syömään ja sitten leffa-iltaa viettämään.

Jotta ei tulisi ihan photo-free postaus, niin tässä otoksia Ciran ja sen Elea-siskon (sekä Lumo-koiran) temmellyksistä pääsiäislomalla. Vauhtia ja riemua riitti! :)

Cira on hieman isompi kuin Elea, ei oikein muuten erota näitä siskoksia kuvista. Cira siis yläkuvassa vasemmalla, Lumo takana ja Elea oikealla.

Ciralla aukes ien (varmaan siskonsa hampaasta) ja niin Elea sai osansa verenvuodosta ja sai juosta verisenä ympäriinsä lisänimen "Veri-Elea" kanssa. :D




Siskorakkautta.




Näihin kuviin ja tunnelmiin: Oikein mukavaa iltaa kaikille!

7 kommenttia:

  1. Onpa ihanan vauhdikkaita kuvia. Selvästi on viihdytty! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, noista vintiöistä oli vaikea saada kuvia, joissa ne olis olleet paikallaan! ;) Ja hauskaa oli (myös meillä kaksjalkasilla!) :)

      Poista
  2. Pakko kysästä, että mistäkäs päin Suomea Lumo on kotoisin kun näyttää nassusta niin kovin meidän kasvatilta? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööööö, en kyllä yhtään muista! Miia -nimisellä henkilöllä Lumo kuitenkin asustelee, Lumo oli noin 1.5 vuotias kun sinne muutti. Jostain etelämpää Suomea se kuitenki on alunperin! Voisko olla sama neiti kyseessä? :)

      Poista
    2. Hehh, Miialta tarkistin asiaa ja Lumo on siis Rovaniemeltä, ei Etelä-Suomesta :D Ja kennelin nimi on Iciveitican.

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)