4/16/2012

Siepattu

Elokuva Siepattu (Abduction) on sekoitus toimintaa, jännitystä, lisänä ripaus romantiikkaa. Päähenkilönä komeilee Twilighteista tuttu susipoika Taylor Lautner. Mukana menossa myös Lily Collins, joka ei mielestäni ollut ollenkaan riittävän persoonallinen ja karismaattinen luonteeltaan saatikka ulkonäöltään Lautnerin rinnalle. Itse jotenkin petyin elokuvan naispääosan antiin, jotenkin laimeaa.

Siepattu etenee selkeän toiminta-elokuvan kaavan mukaisesti pakenemisten, hyökkäysten ja taktikointien turvin, mutta sekaan on ujutettu vielä päähenkilöiden (vaiheessa oleva) ihastumis-rakastumis -säätö.


Finnkinon sivuilla elokuvasta kerrotaan seuraavaa:

"Nuori opiskelijapoika (Taylor Lautner) löytää arvoituksen omasta menneisyydestään tehdessään kouluprojektia. Hän saa selville, että hänet on siepattu ollessaan pieni poika.

Nyt hänen perässään ovat niin FBI kuin serbialainen palkkamurhaajakin. Hänen on selvitettävä mysteeri ennen kuin hänet löydetään."



Elokuvan idea kidnapatusta/hämärän menneisyyden omaavasta henkilöstä ei ehkä ole kaikkein tuoreimmasta päästä (mutta minkäpä leffan idea nykyisin olisi täysin käyttämätön?) eivätkä roolisuorituksetkaan ole kovin häikäiseviä, mutta Lautnerin fyysiset avut (heehh!) ja elokuvan jouheva eteneminen tekevät sen katsomisen arvoiseksi.



kuvat

Trailerin näet tästä:



Moniko on jo nähnyt Siepatun? Mitä tykkäsitte?

7 kommenttia:

  1. Aika outo yhteensattuma :D meillä on tää sama leffa ja just aletaan kattoon! Enkä tosiaa tätä päivitystä ollu lukenu ennen tätä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska! :D Olin tehny tän vähän aika sitten, ku katottiin Rikun kans tää leffa pääsiäisenä ja nyt sitte julkasin. Hih, teletappia! ;)

      Poista
    2. Joo mää aattelinki että huomasitkohan mun fb päivityksen ku olin sen tuntia ennen laittanu ja siitä tuli sulla mieleen tän tekeminen :D tuo oli kyllä niin lääääähkis! Ihana mies <3

      Poista
  2. Susipoika, naaaam ;)
    Sulta tulee hyviä leffavinkkejä, pakko nähdä tääkin! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naaaaam, niimpä! ;D Kiva kuulla, katohan ihmeessä ja kerro sitte mitä tykkäsit! :)

      Poista
  3. Koko leffan paras anti oli Taylor, se muikki oli ihan turha koko leffassa! Hengas vaa edessä kokoajan =(

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)