4/03/2012

Tuhlailua

Inanaa White & Fresh -blogista heitti mua erittäin mielekkäällä haasteella, jossa saan tuhlata 500 euroa mihin vain haluan! ;)

Ensin mietin, että jos saisin 500 euroa ja se pitäisi käyttää johonkin tavaraan, raha menisi ehdottomasti uuteen sohvaan. Joskaan se 500 euroa ei riittäisi kunnolliseen sohvaan, sellaiseen jolle ei kävisi samalla lailla kuin tälle meidän "vanhalle" (pari vuotta sitten ostetulle) romu-rötiskölle.

Joten lopulta päätin laittaa virtuaalirahan useampaan eri kohteeseen, jotka mieluusti hankkisin itselleni / meille kotiin.


1. Decor pöytäkello 34.90e, Stockmann / 2. Marimekon Räsymatto teekannu 49.50e, Stockmann / 3. Jalo kupu (palovaroitin) 24.90e, Stockmann / 4. Fat Boy säkkituoli (original, musta) 245e, Stockmann / 5. Michael Kors nahkalompakko 125e, Stockmann / 6. Koodi verhot 20e, Hobby Hall

Kling kling! Sinne se viissatanen hujahti!

Pöytäkelloa, kupua ja teekannua olen ihastellut jo monta tovia aina Stockmannilla käydessäni. Ne haluaisin ehdottomasti joku päivä saada, tai raskia ostaa. Fat Boyn haluaisin meille löhötuoliksi, josta käsin olisi helppo rapsutella Ciraa. Itse en niin säkkituoleista perusta, mutta mies tykkää niistä. Sitten tuo nahkalompakko. :D Halusin väen vängällä laittaa ostoslistalle jonkun omalle kukkarolleni ihan överin hintaisen ostoksen, ja tämä Korsin nahkainen lompakko nyt vaan oli niin hieno, että miksipä ei. Oikeassa elämässä en tällaista ikuna kikuna raskisi ostaa, joten kiva oli se virtuaalisesti edes saada! ;) Uudet, vaaleat sivuverhot makuuhuoneeseen ovat vieläkin ostoslistalla. Nämä Koodin nature-verhot ovat oikein varteenotettava vaihtoehto.

Jaossa virtuaaliset 500 euroa kaikille, jotka eivät sitä vielä ole päässeet tuhlaamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)