4/23/2012

In Time

No niin! On taas aika elokuvan esittelyn/arvostelun. :)

Elokuva In Time on Justin Timberlaken ja Amanda Seyfriedin tähdittämä tieteistrilleri maailmasta, jossa elinaika on ostettavissa; varakkaat voivat elää satoja vuosia, köyhät muutamia päiviä.


Will Salas (Timberlake) on "katujen kasvatti" ja Sylvia Weis (Seyfried) "seuraapiirikaunotar ja isin tyttö". Kaksikko kohtaa sattumalta, kun Williä syytetään aiheettomasti murhasta. Pian Sylvia joutuu mukaan takaa-ajoon ja yhdessä he yrittävät (alun nahistelun jälkeen) taata kaikille ihmisille saman mahdollisuuden pystyä elämään pidempään.



In Time -elokuvan idea on hieno ja mielenkiintoinen, mutta myös melko ahdistava; täytettyään 25 vuotta, ei enää vanhene (jipii, saa näyttää nuorelta koko loppuelämän ajan!), mutta lopullinen elinikä määräytyy sen mukaan, kuinka paljon lisää aikaa kukin pystyy itselleen ostamaan, tienaamaan, hankkimaan, saamaan tai jopa varastamaan. Lähtökohdat eri ihmisillä ovat siis tässäkin maailmassa epäreilut: Rikkaat elävät, köyhät kuolevat.



kuvat 

Trailerin näkee tästä:



Timberlake sopii tähän vauhdikkaaseen elokuvaan kuin nenä päähän eikä Seyfriedkään kapinoivana, hemmoteltuna isin tyttönä, huono ole. Yhdessä he vetävät elokuvan kunnialla läpi. Suosittelen lauantai-illan pääleffaksi!

2 kommenttia:

  1. Mulla tais leffa mennä siihen et ihailin koko ajan miten hyvältä Amanda Seyfried näyttää punapäänä! :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)