4/17/2012

Keltaiset päivät

Huomisesta lähtien järkevästi kohti keltaisia, eli hulluja päiviä, mars! Muutamia me want -tuotteita mainoslipareesta löytyi, vaikka tuskin niitä kaikkia tulen hankkimaan (aina voi kuitenki haaveilla!).

Useinhan Hullujen Päivien tuotteiden (etenki vaatteiden) kanssa on käynyt niin, että hurjan halpa onkin ollut samalla hurjan huono -ja on jäänyt kaupan hyllylle. Mutta sitten on myös toisaalta tullut tehtyä todellisia helmi-löytöjä. Katotaan miten käy tänä vuonna -ja katotaan ehinkö edes kauppoihin silloin kun tuotteita vielä on jäljellä! :D

Näihin siis iskin silmäni:

ENY Toppi: 16.90e

 GLOBAL Huivi: 7.90e

zoey m. Toppi: 8.90e / ONLY Takki: 24.90e

Snö of Sweden koruja: 12.90e (alkaen)

iittala Aalto-malja: 9.90e

GLOBAL Nahkalompakko: 19.90e

Method Puhdistusaine: 4.90e

VILA Mekko: 19.90e

Mitä te lähette metsästään keltaisten tarjousten perässä? Vai kiinnostaako Hullut Päivät ollenkaan?

4 kommenttia:

  1. Kerran oon yrittäny käydä ja sen jälkeen ei oo kiinnostanu niiiiiiiiiin yhtään! :) Ostan ennemmin tarvittevani normaalihintasena jos ei muuten, ku lähen sinne jonotteleen ja tappeleen.. Aika hurjia juttuja sieltä aina kuulee, huh :D vaikka onhan sielä hyviä juttuja! Ehkä snötä vois ja tuon vihreän topin kans haluta.. ;D mut en jaksa lähtä hakeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mää en oo kuullu hurjia juttuja mutta hurja ihmisvilinä siellä kyllä oli kun puolisen tuntia ehin jopa käyä siellä tänään pyörähtään! :D onneks ei tarvinnu meikäläisen irtokarkkipussista tapella ;)

      Poista
  2. Nuo Methodin pudistusaineet on tosi hyviä! Ja super iso plussa siitä, ettei Methodin tuotteita testata eläinkokein (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin oon kuullu! Nyt ekaa kertaa niitä ostelemassa, mukaan tarttui myös tuota Maison Belleä, hyviltä vaikuttavat kumpikin ja ihanan tuoksuisiakin ovat. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)