4/05/2012

Olohuone ympäri

Sain yks ilta päähäni, että vaihdetaan olohuoneessa järjestystä. Niin kauan olivat huonekalut olleet samoilla paikoilla, että kevät oikein vaati uutta ilmettä. Ja niinhän me sitten miehen kanssa käänneltiin ja pyöriteltiin ja puhistiin tavaroita ympäri ämpäri, kunnes lopulta näytti tältä:




Ciraa kiinnosti kovasti uusi järjestys ja etenkin uutta sohvapöytää ja kynttilää piti haistella pitkä tovi! Ikean sohvapöytä saatiin iskältä "pois jaloista pölyttymästä". :D Passaa hyvin meidän sisustukseen, että tattista vaan iskä! :)


Sain joskus aikoinaan jonkun lehden tilaajalahjana kaksi pinkkiä Finlaysonin sisustustyynyn päällistä (joista postailinkin jo haastetehtävässä aiemmin tällä viikolla) ja nyt ne pääsivät vihdoin ja viimein valloittamaan kevään kunniaksi sohvan. Mies tuumasi heti, että "Nämähän on sitten onneksi tässä vain pääsiäisen ajan, eikö niin".. Niin niin ;)


Sohvan taakse jäi vanhalle paikalleen lipasto ja matto sekä Ciran lelukori. Tämä on Ciran nurkkaus, se tykkää lymyillä täällä piilossa ja kurkkia meitä sohvan takaa.


Linssilude mösähti, kun en kuvaillutkaan tällä kertaa (vain) sitä.


Taannoin mainitsinkin työhuoneessa olleesta Artekin valaisimesta. Nyt se pääsi olohuonetta valaisemaan, koska entinen valaisin ei mahtunut tuohon pieneen koloon. Valkoinen kori on uusi ostos Kodin Ykkösestä, sinne saa survottua läppäreiden johdot, niin eivät loju enää lattioilla ja pöydillä.






Mantra-mummo lymyilee sohvapöydän takana.


Oli ihana laittaa olohuoneen oikea matto takaisin paikoilleen (toivon mukaan Cira ei nyt sitte pissi siihen!). Olkkari näyttää niin paljon kodikkaammalta tämän "oikean" maton kanssa. :)


"Joko ois mun vuoro? Kato mua, kato mua!"

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvältä näyttää ja noi pinkit tyynynpäälliset on kyllä aika ihanat! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti, Marmu! Mäkin tykkään :) Joo, aika raikkaat noi pinkit tässä meidän muuten niin "värittömässä" olohuoneessa! ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)