10/20/2011

Tämän viikon puuhailuja

Tällä viikolla olen puuhastellut (siis töiden lisäksi) lähinnä vain koirakirjojeni ja häävalokuvien parissa. :D

Oli kiva päivittää seinällä komeilevaa valokuvakollaasia hääkuvilla:





Myös olohuoneen lipaston päällä oleva simpukkakehys sai hääkuvan esiteltäväkseen:



Alkuviikosta posti toi tullessaan Tuire Kaimion Pennun kasvatus -kirjan. Olen lukenut sitä alleviivaustussien kanssa ja pakko myöntää, että on ihan sellainen "innokas opiskelija" -fiilis. :D Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä ja opittavaa asiaa on PALJON. Mitä pidemmälle kirjaa lukee, sitä enemmän innokkuus koiran koulutusta kohtaan vain kasvaa - kuten tietysti myös itse pennun odotus. (Kuvassa myös muut ostamani koiran koulutuskirjat)


Mitenkäs teidän viikko on sujunut? :)

4 kommenttia:

  1. Ihana kehys! Hyvin saa esille paljon kuvia eikä tarvitse valita vain sitä yhtä :) sillä häissähän on niin monta ihanaa hetkeä.

    Muuten oletteko saaneet ne kiitoskortit, joista kerroit tuolla hääblogissa, vastasiko odotuksia?

    VastaaPoista
  2. Niimpä, kätevä on ollut tuo kehys :) Ollaan saatu kiitoskortit ja hienothan ne oli! Muuten olivat täysin sellaiset, mitä netissä antoivat ymmärtääkin (sommittelun, värien, kuvien tarkkuuden sekä tekstin osalta), mutta vähän pieniähän ne on. :D Että jos haaveilee sellaisista perus postikorttia isommista kiitoskorteista, niin sitten ei kannata noita tilata. Mutta eipä tuo kokokaan sitten enää loppuviimein haitannut ja sen saa kätevästi laitettua muistoksi vaikkapa jääkaapinoveen -ei vie liikaa tilaa. ;D

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia. oih!

    Muistan lukeneeni tuota samaa kirja itsekin aikoinaan kun koira saapui taloon :) Olisin itse asiassa halunnut käydä ongelmakoiraluennolla/johtajuusluennolla ennen pennun tuloa, mutta jotenkin en silloin vielä ymmärtänyt. Suosittelen - eikä kannata tuota ongelmakoira-sanaa pelästyä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Tanja! :) Ja kiitosta myös vinkistä, pistän korvan taa! Minulla kun ei ole ikinä lapsenakaan ollut kotona koiraa, joten vois olla ihan hyödyksikin nuo luennot. ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)