10/01/2011

Haastepäivä nro 4

7 asiaa, joita en voi unohtaa

Täytynee vähän muokata tämän seiska-haasteen lausetta, nimittäin alla oleva listaus on seitsemästä asiasta, joita en halua unohtaa (niitä oli huomattavasti helpompi keksiä):


1. Kosinta

Minua on kosittu kahdesti -asialla oli tietysti sama mies :D Ensimmäinen kerta tapahtui, kun Riku pyysi minua kihloihin ja toinen kerta, se ikimuistettavampi, tapahtui viime vuoden elokuussa. Silloin Riku pyysi ihan naimisiin asti, heh. Tämä jälkimmäinen kosinta (tai siis sen ajankohta) tuli minulle täytenä yllätyksenä ja oli niiiiiiiiin ihana, etten varmasti koskaan unohda sitä. ♥



2. Viljamin syntymä

Nuorin pikkuveljeni Viljami syntyi, kun minä olin 18-vuotias. Muistikuvat siitä, kun ensimmäistä kertaa näin tuoreimman pikkuveljeni, ovat siis melko hyvät. Siinä se suloisuus oli kapaloituna ja hiljaisena ja ihanana. Ja se vauvan tuoksu! ♥


 
3. Lentopelon voittaminen

Viime keväänä voitin vihdoin ja viimein monen vuoden aikaisen lentopelkoni ja olihan se tunne ihan uskomaton! Sitä voittaja-fiilistä ei hevillä unohda.


4. Sitä tunnetta, kun seisoin alttarilla ja sanoin "Tahdon"

No sitä nyt ei tietenkään unohda: Jalat tärisi, suu oli kuiva kuin autiomaa ja hymyilytti kokoajan. Muistan myös, että Rikulla oli ihan jääkylmät kädet (ne on yleensä aina lämpimät). Siinä sitä sitten otettiin suuri loikka kohti virallista yhteistä tulevaisuutta.



5. Ranskan matka

...joka tehtiin 9.luokalla tyttöporukan ja parin naisopettajan kanssa. Bussilla reissattiin ja matkalla käytiin niin Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Luxemburgissa kuin Ranskassakin. Matkan päätarkoituksena oli käydä Strasbourgissa Nuorten EU-tapaamisessa äänestämässä. Reissu oli paras ikinä ja vaikka olin puolet matkasta ääni poissa ja kuumeessa, jäi matkasta niiiiin hyvät muistot, ettei mistään ikinä. ♥


6. Nuoruusaika

Elämän parasta aikaa; Mirgen, Juuson, Ruipelo-Penan sun muiden kanssa "hengailua" Apinatiellä ja Piknik -paikalla sekä Kummelipuistossa. Ekat poikakaverit, ekat alkoholikokeilut, yökyläilyt ja pyöräilyt kaupunkiin, ihastumiset ja vihastumiset, vapaus ja huolettomuus.


7. Pääosa-rooli balettiesityksessä

Harrastin aikoinaan 7 vuotta balettia ja kun pääsin erään esityksemme päärooliin, olin ihan innoissani ja otettu. Olihan se jännää ja kun ensi-ilta koitti, tärisytti ja jännitti ihan hirmuisesti. Koko esitys löytyy talletettuna videolle meiltä kotoa, tulee sitä joskus kaihoisasti katseltuakin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)