10/31/2011

Hopeista joulua IKEAsta

Joulu on lapsuudesta asti piirtynyt mieleeni punaisena ja vihreänä värinä; punaisia tonttukoristeita seinillä ja pöydillä ja vihreänä joulukuusena runsaine koristeineen. Punainen ja vihreä väri tuovat mieleeni lapsuuteni joulut, lämmön, rauhallisuuden ja onnen. Joululoman, jännityksen pukkia odotellessa, uusilla leluilla leikkimisen pikkuveljien kanssa, pörrösukat ja uudet tuoksuvoiteet. Suklaan ja hyvän ruuan, jota ahmittiin aina vähän liikaa. Sen tunteen, kun ei ollut kiire mihinkään ja sai kerrankin vain olla yhdessä perheen kesken, oli se sitten äitin luona tai iskän luona. ♥

Tällaiseen jouluun on ihana käpertyä tunnelmoimaan joka vuosi, kun käyn äitini luona nautiskelemassa joulurauhasta ja -ruuista. Ja siksi voinkin turvallisin ja hyvin mielin luoda oman näköistä joulua meidän kotiin; tiedän, että siellä äitin (ja iskän) luona se perinteinen ja turvallinen joulu odottaa tänäkin vuonna. :)

Olen nyt siis mennyt ihastumaan totaalisesti hopeiseen ja valkoiseen jouluun. Periaatteessa siis aika lailla vastakohtaiseen värimaailmaan kuin mihin olen aiemmin joulussa tottunut. Mutta ehkäpä juuri siksi? Selaillessani IKEAn "joululehteä", löysin valikoimasta melko nopeasti ehdottomat suosikkini -ehkäpä jokin näistä pääsee luomaan joulutunnelmaa ihan meille kotiin asti.. :)






Nuo piparkakkumuotit on niiiiin ihania ja hellyyttäviä, että haluaisin ne vaikken ees tykkää piparkakuista! Tuollaisilla muoteilla niitä ois vaan niin kiva tehä! :D Ehkä joku muu vois hoitaa sitte sen syömisosuuden? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)