10/09/2011

Koiramainen viikonloppu

Täällä on eletty jännittäviä, innokkaita ja huippuja hetkiä viikonloppuna, saimme nimittäin Mantra-koiran yökylään lauantaina! :) Oli tosi jännittävää ja vähän pelottavaakin viettää kokonainen vuorokausi Matran kanssa, koska tarkoituksena oli tehdä viimeinen, pitkä, altistuskokeilu. Kaikki meni kuitenkin hyvin, enkä oireillut ollenkaan, joten nyt sitä sitten ollaankin ihan into pinkeänä! :D Tämähän nimittäin tarkoittanee sitä, että me voidaan ottaa oma samojedinkoira!! ♥

On kuitenkin vielä vähäsen vaikea uskoa, että kaikki meni niin hienosti ja että vaikka nuuhkin ja rapsuttelin ja lenkitin ja harjasin ja syötin Mantraa, en huomannut minkäänlaisia allergiaoireita ilmaantuvan. Niin huippu fiilis! Mantra oli kyllä maailman kiltein ja tottelevaisin koira, mihin olen ikinä törmännyt; lenkeillä ei haukkunut yhdellekään räksyttävälle koiralle, osas palloleikit hienosti, totteli käskyjä ja oli kaikin puolin aivan edustuksellinen sammari-koira. :)

Nyt täällä kotona onkin sitten aika hiljaista ja yksinäistä, kun ei kukaan pyöri ja läähätä vieressä. Että ei muuta kuin jännäämään, josko pian saatais oma hauva ilostuttamaan meidän elämää! :)

2 kommenttia:

  1. kun koira nukkuu noin, tassut kohti kattoa, se tarkoittaa että se luottaa ympäristöönsä, ei ole yhtään varuillaan tms. :)

    pidän peukkuja että löydätte oman penskan pian <3

    VastaaPoista
  2. Aaa! No sittehän se oli täyttä plussaa, että nukku noin. :) Kiitos, toivottavasti se tapahtuu pian!! <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)