10/02/2011

Haastepäivä nro 5

6 asiaa, jotka saavat minut iloiseksi

Näitähän keksisi vaikka kuinka paljon, mutta tässä nyt 6 ensimmäistä, jotka tuli mieleen. :)


1. Nauru

Kun ihmiset nauravat (hyväntahtoisesti), se usein tarttuu ja kohta kaikki nauravat. Vähän väsynyt nauru on parasta. Tästä esimerkkinä viime torstai, jolloin olin syömässä Viljamin ja äitin kanssa: Yritin ottaa Vilsun päällypaidan pois ja vedin vahingossa kaikki paidat päältä. Sekä minä että Viljami revettiin nauramaan ja naurettiin siinä sitten vedet silmissä seuraavat 10 minuuttia. Aivan päätöntä -ja nimenomaan väsynyttä. :D Kyllä teki hyvää ja sai mielen vieläkin iloisemmaksi.


2. Yllätykset

Rakastan, rakastan ja vielä kerran rakastan kivoja yllätyksiä. Ne saavat aina hymyn huulille ja mielen sekä arjen pirteämmäksi. Parhaat yllärit tulee yleensä mieheltä. ;)


3. Shoppailu

Kyllä. Niin pinnallista kuin se onkin, shoppaileminen saa hyvälle tuulelle (ellei se sitten ole kiireessä ja paineessa tehtyä). Etenkin, kun löytää jotain oikein kivaa ja mieluisaa tai alennusmyynneistä jotain aarteita, on fiilis katossa!


4. Onnistuminen

Kun tunnen onnistuneeni jossain asiassa; liittyi se sitten opiskeluun, töihin tai vapaa-aikaan, tulen iloiseksi ja koen olevani pro. Ainakin sen onnistumis-hetken ajan. :D


5. Hyvä ruoka

Tähän laskettakoon myös herkut. Sanonta "Hyvä ruoka, parempi mieli" pätee ainakin minuun. Lemppareitani on muun muassa pihvit, kastike ja ranskalaiset, vadelmakori, lakrisal, mokkapalat, mansikat ja suklaa.


6. Ihmisten iloisuus

Kun joku minulle läheisistä ihmisistä on ihan fiiliksissä tai iloinen tai riemuissaan jostain, tulen helposti itsekin iloiseksi; on helppoa iloita itselle tärkeän ihmisen puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)