10/03/2011

Haastepäivä nro 6

5 minulle luontevinta asiaa:


1. Herkuttelu

Sujuu itsestään ja usein ihan huomaamattakin. Voisin nimittää itseni karkkien asiantuntijaksi. Makeannälkäni on melko laantumaton ja siksipä meiltä kotoa löytyy, ei karkki-hylly, vaan kokonainen karkki-kaappi. :D



 
2. Puhuminen

Kun seurana on joku tuttu ihminen, puhuminen sujuu kuin tanssi. Ehkä jopa kuin sellainen rasittava ja liian nopea tanssi, jonka perässä ei meinaa pysyä, vaikka kuinka tarkasti yrittäisi katsoa. Tykkään siis puhua, kertoa juttuja, keskustella mielenkiintoisista asioista ja vitsailla. Tämä opettajan työ sopii siis minulle melkoisen hyvin jo puhumisen vuoksi. ;)



3. Tv ja internet

Yleensä notkun vapaa-aikanani laiskimpina hetkinä (lue: usein) netissä tai sohvalla telkun ääressä. Viihdyttävät, aivottomat, hauskat, psykologiset ja tosi-tv-ohjelmat koukuttavat tv:ssä, netissä taas seikkailen useimmiten blogien maailmassa tai facebookissa.


 
4. Nukkuminen

Kuinka yllättävää, nukkuminenko voi olla jollekin luontevaa!? ...No ehkä tämä oli vähän itsestäänselvä asia tällä listalla, mutta nukkuminen on luontevuuden lisäksi mukavaa. Yleensä nukun aina hyvin -kunhan ensin vain saan unta. Viikonloppuisin on erityisen mukava mennä nukkumaan, kun tietää, että saa nukkua niin pitkään kuin haluaa (ellei sitten ole harvinaisia aamumenoja).


5. Kirjoittaminen

Olen kirjoitellut päiväkirjoja ihan pienestä pitäen, rakastanut äidinkielen tunteja -tai ainakin niitä, joilla on saanut kirjoittaa esseitä ja tarinoita ja nyt kirjoitan blogia. Kirjoittaminen taitaakin olla jo luontainen osa minua.

Kuvat: Googlen kuvahaku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)