10/26/2011

Syysihanuuksia

Syksyhän tarkoittaa naisten maailmassa uusia vaatteita, sisustusmuutoksia ja kynttilätunnelmointia. Noh, sisustusta on jo vähän viilattu pienillä muutoksilla, kynttilät on Ikeasta haettu, mutta syysvaatteet uupuivat. Tänä vuonna vihdoin ja viimein päätin hankkia itselleni uuden takin; olen kulkenut viime syksyt kesätrenssissä ja talvet monta vuotta vanhassa H&M:n villakangastakissa. Toisessa on näillä ilmoilla jo tosi kylmä ja toinen alkaa olla kohta jo enemmän rikkinäinen kuin ehjä. Talveksi olisi kiva löytää sellainen pitkä, lämmin ja hieno villakangastakki -sellaiseen en vielä ainakaan ole törmännyt.

Mutta syksyä ja pikku pakkasia varten löysin onneksi uuden, lämpimän villakangastakin. Parasta löydössä oli tietysti sen hinta (takki löytyi nimittäin H&M:ltä). :D Kuvassa oleva kaulahuivi lähti myös kaupasta mukaan, takin harmautta piristämään. :)







Toinen syysvaate-missioni on ollut hankkia syys- ja alkutalven kengät. Problem solved, kun piipahdin Kenkämeklarissa ja törmäsin siellä näihin ale-hintaisiin ihanuuksiin (jotka vielä sovitus"kävelyllä"kin tuntuivat hyviltä jalassa, minähän kun en korkkareilla yleensä osaa käpytellä):






Oottekos te tehneet huippuja syyslöytöjä? :)

2 kommenttia:

  1. ihanat kenkulit!
    minäkään en yleensä ottaen osaa kävellä metriäkään huojumatta korkkareilla, mutta tän syksyn löytöni - k-kengän kumipohjaiset kiilakorkkarit, kävely sujuu kuin tanssi, eikä muuten huojuta! ihanaa! kerrankin voin käyttää korkkareita :D <3

    VastaaPoista
  2. no niimpä, kivaa vaihtelua noihin mataliin kenkiin! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)