12/06/2013

6 : SOFT


Pehmoinen, jouluinen. Joulutyynyjen kokoelman kerääminen on ollut vähän hidasta, tämäkin löytyi ihan vahingossa muita ostoksia tehdessä Kärkkäiseltä. Se Stockan valkoinen neuletyyny kummittelee vieläkin takaraivossa, täytynee huomenna käydä taas hypistelemässä sitä kaupungilla käydessä...


Tänään on ollut ihanan leppoisa päivä. Aamulla vietin parisen tuntia keittiössä leipoen puolukkapullia pakkaseen ja rakkaille ystäville, jotka saadaan kyläilemään viikonlopuksi tänne pohjolaan. Sitten piti tietysti siivota koko talo, ettei kamut tukehdu täällä leijuviin pölypalloihin heti alkuunsa. :D Mutta ehdin mä äsken ottaa pienet päikkäritkin, oi autuutta. Mies toi eilen illalla kaupasta tullessaan joulukukan - ja vieläpä ihan oikean värisenkin! ;) Ajattelin kaivella sille kaveriksi tuolta varastosta pöytäkuusen. Feeling christmas!

Kaiken kaikkiaan oikein tervetullut kotoilupäivä. Nyt alan sytyttelemään kynttilöitä ulos ja muistan samalla kiitollisena niitä, joiden ansiosta saan tulla ja mennä miten haluan ja komentaa koiria suomeksi ja käyskennellä metsissä ja pelloilla ihan vapaasti. Siispä, paljon onnea itsenäinen Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)