12/22/2013

22: TRADITION

 
Mulla on ollut, niin kauan kuin muistan, jokavuotisena perinteenä tehdä itse joulukortit. En ole tainnut minään jouluna niitä lähetellä postissa ympäri Suomea oleville sukulaisille, mutta  lahjapakettien mukana ne ovat kyllä kulkeutuneet läheisimmille ystäville ja perheenjäsenille. Viime jouluna intouduin värkkäilemään pingviini-kortteja, mutta tänä vuonna meinas jo kiire (ja lievä panic) iskeä, kun en keksinyt mitään hyvää aihetta. Mutta sitten löysin ihanaisen Cherryn blogista  vastauksen ongelmaani; aihe joulukortteihin tuli kuin tilauksesta! :)

Muista tämän jouluisen haasteen postauksista poiketen, laitan tähän enemmän kuin "sallitun" yhden kuvan. Ja hei, nää kortit oli sen verran simppelit ja nopeat tehdä, että jopa tällainen anti-askartelutaituri osasi väkertää jonkinnäköiset kuusikortit!




 En ehtinyt metsästää kuviollista paperia, joten käytin jämiä tämänvuotisista joululahjapapereista. Ihan hyvin ajoivat asian. Nyt täytyykin rientää, lähdetään appiksen luo joulukaffelle.

ps. Koti tuoksuu puhtaalta -saunaa myöten! Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Söpöt kortit :) Meidän kortissa oli tänä vuonna valokuva meistä ja minun joulupalloksi maalatusta vauva masusta :)
    Normaalisti ei olla edes lähetelty mitään kortteja, mutta tänä vuonna kun tuo ideakin jostain mielen sopukoista tuli niin helposti, niin pakkohan se oli ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva idea! :) Mä en oo tainnut minään jouluna lähetellä, onhan se tosi kiva tapa ja ihana saada postista joltain joulukortti. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)