12/30/2013

30: YOU

 
Sen syvällisemmin otsikkoon tarttumatta, postailen teille tänään parin viikon takaista työasua. Näitä kuvia räpsiessä alkoi pimeässä kuvaaminen tympimään jo niin maan perusteellisesti. Kattokaa nyt näitä rakeisia, epäselviä ja huonolaatuisia räpsyjä! Onneksi joulupukki toi apua tähän pulmaan! ;)

Tää on sellainen aika perusasu, jossa hillun töissä tai asioita hoitaessa. Paita on vaatekaapin uusin asukas, saalistin sen Vero Modasta marraskuun puolella ja on kyllä ollut kovalla käytöllä; ihanan kevyen tuntuinen päällä ja näyttää sopivan rennolta ja tyylikkäältä. Nämä kuvat on itse asiassa otettu työpäivän jälkeen (yleensä pyrin ottamaan ne aamuisin), on meinaan tuo lettikampaus (jonka tekemiseen on nähty ainakin 2 min aikaa ja vaivaa) alkanut jo purkautumaan...

Tänään nukuttiin ihan liian myöhään, tehtiin lihapullia ja muusia iiiiiiso satsi ja käytiin äiskäni luona. Minä leikin 6-vuotiaan pikkuveljeni kanssa myyriä ja pukeuduttiin hassuihin asuihin, kun mies ja äiti hörppivät (tylsinä) kahvia. Lainasin taas maman kirjahyllystä muutaman teoksen lomalukemiseksi. Illalla alkaa Brönten Salatut tunteet -romaanin ahminta. :)
 

 Paita & Housut: Vero Moda / Korvikset : Snö of Sweden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)