12/23/2013

23: SPARKLY


Löytyy joulupöydästä, löytyy ympäri taloa ja jopa ulkoa, löytyy kynttilöiden ja koristeiden muodossa... Kimallus ja hileet kuuluu pieninä määrinä jouluun. :) Kävin eilen tarjoushaukkana katselemassa joulukoristeita Stockalla, ne kun ovat jo alennuksessa, ja löysin tämän i-h-a-n-a-n hopeisen ja glitterisen kranssin etuovemme viereen (sen ihanan Sammari-kyltin tilalle, joka teki tenät).

Tämän päivän to do -listaan on kuulunut kakun leipomista (kuinka olisin voinut kieltäytyä, kun mama sitä joulupöytään pyysi?), loppujen ruokatarpeiden ostoa ja haudalla käyntiä (sinne tosin menemme vasta illan päälle). Jo alkaa jännittään, melkein tulee lapsuuden into mieleen tästä odottavasta mielentilasta !




2 kommenttia:

  1. Oi, ihana! :) Itekkin tossa olin kaupoissa pyörimässä ja herranjestas kun nyt kaikki joulujutut alkaa olemaan -50% kyllä ois tehny mieli haalia vaikka mitä ;) Tosi kiva blogi, jään seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mä en yleensä näin joulun alla oo ehtinyt kaupoissa pyörimään enää ja oonkin ihmetellyt aina joulujen jälkeisissä aleissa, että miksei siellä oo jäljellä enää mitään, niin ei ihme ettei oo kun kerran aloittavat ne alet jo ennen joulua! :D

      Tosi kiva, tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)