12/27/2013

27: WHAT YOU'RE DOING NOW

 
Taitelin vielä joulun kynnyksellä tuollaisen simppelin tekstitaulun "Joy Love Peace. It's Christmas time." Taulun sanomaa on yritetty noudattaa näinä joulun välipäivinä. On iloittu hyvistä asioista ja muistettu lämmöllä tärkeitä ja rakkaita ihmisiä ja muistettu levätä. Oon syönyt luvattoman paljon juustoja ja viinirypäleitä, juonut litroittain cokista ja tuijottanut silmät verestäen telkkua.

Onneksi on kuitenkin koirat, jotka vaatii päästä ulkoilemaan! Ollaan tehty rauhallisia kävelylenkkejä tuolla jäisessä ja anti-jouluisessa ympäristössä ja mies on käynyt pari kertaa ajelemassa potkurilla tyttöjen kanssa. Niiden lenkkien jälkeen on kotiin palannut kolme hyvin väsynyttä ja onnellista karvakamua. Jouluaaton aamuna oli muuten joku pariskunta tokaissut miehelle, että "On sulla kyllä hyvä joulukyyti". Damn right! :D

Jatkuuko muilla joululomat? On se ihanaa, että voi vielä ottaa rennosti ihan sinne loppiaiseen saakka ja lueskella vaikka yötä päivää. Ehkä tuota herkkujen syöntiä voisi jossain vaiheessa harkita rajoittavan.. Ehkä... ;)


2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)