12/13/2013

13: COMPOSITION


Tänään on ollut kiva päivä! Oon kyllä tietoisesti yrittänyt olla ajattelematta sitä, että on perjantai 13. En haluaisi uskoa (enkä saada syytä uskoa) tuohon taikauskoiseen epäonneen. Eli siis, keskitytään päivän hyviin puoliin. ;) Oon ehtinyt siivoilemaan kotona vihdoin ja viimein. Ajelin myös isolle kaupalle vain huomatakseni, että ihmiset on villiintyneet ja lähteneet sankoin joukoin ostoksille. Huh, sitä tungosta! Töiden jälkeen korkkasin viikonlopun puolukkapullalla ja pistin just ruuan tulille ja sytyttelin kynttilöitä. Vielä kun mies kotiutuisi töistä, vois viikonloppu alkaa! Huomenna onkin sitten kahdet pikkujoulut vietettävänä, viimeiset tälle vuodelle. Mitähän sitä pukisi päälle...

Mitäs meinaatte viikonloppuna? Onko tiedossa pikkujouluja?


2 kommenttia:

  1. Mulla on tiedossa rauhallinen viikonloppu, mitä nyt huomenna pitäis mennä vähän joulujuttuja hakemaan keskustasta ja ehkä glögiä maistelemaan :) Hiivatin perjantai 13. muuten, meillä mies onnistui skraaduttamaan auton heti aamutuimaan johonkin tolppaan... Toivottavasti se nyt jäi ainoaksi vastoinkäymiseksi tälle päivälle!

    Kivvaa viikonloppua & pikkujouluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanan rauhallisen ja jouluisen kuuloinen viikonloppu :) Voi ei, jospa se ois ollu vaan sattumaa että se tapahtu just 13. perjantaina..!

      Kiitos, kivaa oli! Toivottavasti sielläkin on ollut mukava vloppu :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)