12/17/2013

Viikonlopun saldo: 2 x pikkujoulut


Jälleen viikonloppu, joka vain hurahti ohitse. Vaikka se olikin täynnä kaikkea kivaa puuhaa, oli olo eilen aamulla töihin herätessä silti kaikkea muuta kuin levännyt. Ehkä sitä jo tässä jouluhässäkässä kaipaa sellaista rauhallista viikonloppua. Meikäläinenkään kun ei ole mistään bilehileimmästä päästä, niin ottaa veronsa tuollaiset juhlahumuiset viikonloput.. ;)

Lauantain iltapäivän vietin Sokeri-Jussin Kievarissa appiksen järjestämillä jouluillallisilla. Aterioitiin joulumerkeissä jo nyt, appis puolisoineen kun viettää tämän joulun onnekkaasti Uuden Seelannin maisemia ihastellen. Oih ja voih tätä kateutta! No, ehkä jonain päivänä mekin! Herkuttelemasta jatkoin suoraan ystävän luokse pikkujouluilemaan vanhan kunnon tyttöporukkamme kesken. Käytiin hohtokeilaamassa illan päälle ja minä, joka isoon ääneen toitotin etukäteen tytöille surkeuttani keilaamisessa, olinkin illan paras. Hoh, melkoinen tuuri-ilta!

Päälle valkkasin ainoan (edes osittain) mustan mekon, jota en vielä tällä pikkujoulu-kaudella ole käyttänyt. Seuraksi simppelit helmikorvikset ja -rannekoru, jalkaan mustat sukkahousut ja hiukset...no, miten ne nyt suostui asettumaan.

Ja kun ei rapsan poikasesta joutunut sunnuntaina kärsimään, niin jäätävästä lihasspasmista, jonka seuraksi otin vähän vahvempaa särkylääkettä. Tulos oli aika pian Meikä 0 - Särkylääkkeet 1, kun makasin suurin piirtein kuola suusta valuen, reporankana, sohvalla viltin alla. No, onneksi toivuin siitä iltapäivään mennessä, sillä pidimme ystiksen kanssa perinteiset teetä ja sympatiaa -treffit meillä. Vaihdettiin samalla joululahjoja ja iik, kuinka voikaan vielä tämän ikäinen olla niin täpinöissään joululahjoja avatessaan..! No, ei pidä kadottaa lapsenmielisyyttään, niinhän sitä sanotaan. ;)

Mutta hei hulinaa, sitähän täytyy jatkaa iltapuuhasteluja, jos mielii jossain vaiheessa nukkumaankin ehtiä. Kivat illanjatkot sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)