12/08/2013

Firman pikkujoulut


Torstaina vieteltiin työpaikan pikkujouluja. Koska kyseessä on vasta aloittanut ja muutaman henkilön työllistävä yritys, ajateltiin, että ihan hyvin voidaan etkoilla meidän huushollissa. Aloitettiin pikku jouluilu siis allekirjoittaneen luona, pienten naposteltavien, asiaan kuuluvan nesteytyksen ja mun ja työkaverini lemppari pleikkapelin; SingStarin merkeissä. Päästiin J:n kanssa kokeilemaan uutta SingStar SuomiHelmet * -pläjäystä, joka siis koostuu vain kotimaisten artistien biisuista. Myös pikkujoulujen mieskaarti tykkäs tästä SuomiHelmet -pelistä, koska sen kaikki kipaleet on suomeksi laulettuja (etenkin meikäläisen mies, jonka vahvinta alaa ei tuo enklannin kieli ole).


Meikäläinen kun on veisannut (ja ylipäänsä hankkinut) lähinnä niitä englanninkielisiä SingStar-biisejä, niin oli kivaa vaihtelua hoilottaa välillä suomeksi. Levyltähän löytyi melkoinen määrä kotimaisia artisteja aina iskelmästä rokimpaan ja viime vuosikymmeniltä nykypäivään. Muutamia kappaleita en tiennyt ollenkaan ja muutamat taasen eivät iskeneet yhtään mun musamakuun. Mutta kyllä sieltä niitä helmiäkin löytyi. Pikkujouluseurueen suosikiksi nousivat Paula Koivuniemen Aikuinen nainen, Sini Sabotagen & VilleGallen Levikset repee ja Cheekin & Jonne Aaronin Anna mä meen, joita oli niissä juhlatunnelmissa oikein makia luritella. Aateltiin vielä ottaa lähiaikoina revanssit, kun muutamat biisit jäi vielä kiekumatta. ;)




Alkuilta sujui pelailun parissa rattoisasti ja unohdin siinä hauskanpidon keskellä hiuskriisinikin.. Mulla meni taas tunnetusti hermot mun hiuskuontaloon, kun yritin ensin kihartaa koko pään ja jossain vaiheessa totesin, että ei tuu onnistuun eikä ehtimään ja sitten väkersin vaan hiukset jonkinlaiselle kihara-ponnarille. Ääh, aina yhtä saikkausta tämän letin kanssa! Miksei vois omistaa sellaisia täydellisesti muotoutuvia ja tottelevia hiuksia..? Teemana meillä oli musta ja hopea, joten laitoin kaapista löytyvän mekon päälle ja lakkasin kynnet hopea-glitteri-kynsilakalla, jonka bongasin Mavalan hyllystä kaupasta. Tulee muuten melkosen upeet bling bling -kynnet sillä lakalla!
 
Etkoiluilta suunnattiin Toreroon nautiskelemaan pihvit ja kippisteltiin onnistuneelle vuodelle. Sieltä siirryttiin vielä illan päälle hohtokeilaamaan (mä hävisin, oon vaan niin pro tuossa keilauksessa!) ja oli kyllä hulvatonta. :D Vanhat (eli minä ja mieheni, kuten totesimme) jaksoi vielä lähteä pariksi tunniksi heilumaan nuorison sekaan viihteelle ja oikein tyytyväisinä saavuttiin jo yhden jälkeen kotiin, heh.

Ihan loistoilta siis! Ensi viikolla olisi vielä kahdet pikkujoulut ja sitten voisi jo ehkä rauhoittua odottelemaan sitä joulua... Lumista sunnuntaita sinne, täällä on ainakin jo ihanasti lunta (ja pakkasta, hrr)!

* SingStar SuomiHelmet -peli saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)