6/08/2013

Yrttejä kesäkeittiöön

Anoppi toi meille anti-viherpeukaloille vähän kesäkeittiöön makua - nimittäin yrttien muodossa. Kuulemma ovat helppohoitoisia, saa nähdä miten ne selviävät minun ja miehen käsittelyssä. ;) Toisessa purkissa on basilikaa ja toisessa minttua, maut niissä on ainakin kohdallaan. Olen tässä jo parin päivän ajan nautiskellut mintun lehdillä terästettyä, jääkaappikylmää, vettä, mmm! 



Oi että muuten minkä löydön tein eilen kirjakaupassa piipahtaessani! Erään suosikki-kirjasarjani päätösosa oli tullut kauppoihin! Tämähän löytyy lasten- ja nuortenosastolta, mutta ainakaan tämä ei mun makuun ole turhan lapsellinen kirjasarja. Mutta siis, nää kirjat on ihan huippuja! Olen joskus aiemmin tainnut mainitakin tästä Ally Condien trilogiasta. Tarina perustuu tulevaisuuden yhteiskuntaan, jossa ihmisten elämää säädellään ja säännöstellään; ammatti, kotikaupunki ja jopa tuleva puoliso on yhteiskunnan tarkkojen todennäköisyyslaskelmien ja vertailujen tulosta. Kirjasarjassa osa ihmisistä alkaa kapinoimaan yhteiskuntaa ja sen lakeja vastaan ja niin alkaa taistelu vapauden ja itsemääräämisoikeuden puolesta. Tarinassa on paljon samankaltaisia piirteitä kuin Nälkäpeli -trilogiassakin, ehkä senkin vuoksi tykästyin kirjasarjaan niin kovin. ;)

Mites teidän lauantai on sujunut? Me käytiin miehen kanssa herkuttelemassa lemppari ravintolassani Olimpoksessa, meikäläisen synttäreiden kunniaksi. Omnomnom, se pippuripihvi vie joka kerta melkein kielen mennessään! Päästiin myös aloittamaan eräs maalausprojekti, jota olen jo puolisen vuotta suunnitellut. Siitä lisää kesämmällä, mikäli projekti onnistuu! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)