6/25/2013

Kupliva juhannus

 
Moimoi! Miten teidän juhannus sujui? Olihan kaikilla rentouttava viikonloppu? Täällä oli ainakin tosi kiva jussi, vaikka sitä kaupungissa vietettiinkin (kyllä se mökkijuhannus vaan on paras!).

Keskikesän juhlaan sopi erinomaisesti kupliva juoma, jota nautiskeltiin lämpimässä kesäillassa omalla takapihalla. Siihen vielä kaveriksi makeaa ja raikasta vadelmatuorejuustopiirakkaa. Mmm.








Koiratkin viihtyivät, kun saivat köllötellä luonnon helmassa, metsästää öttiäisiä, kuulostella juhannusjuhlien ääniä ja lammastella (kiitos laiskojen ruohonleikkaajien). Päivällä käytettiin tyttöjä uimassa ja meikäläinenkin intoutui hyppimään ja kiljumaan aaltojen sekaan. Oli niin keveä ja iloinen fiilis, että otin oikein kunnolla ilon irti! Voi että oli mukavaa! Tiedättekö sen fiiliksen, joka valtaa mielen ja kehon, kun innostuu jostain kuin pieni lapsi? Tuli ihan sellainen pikku tyttö -fiilis. Mies sanoikin, kun palasin koirien kanssa rantaan, että taisivat vierestä pyöräilleet ihmisetkin huomata mun ilakoinnin (ja metelöinnin) siellä meressä...

Sunnuntaina(kin) otettiin rennosti ja katseltiin vuokra-elokuvia ja syötiin juhannusherkkujen tähteitä. Sen verran tuli ämpättyä viikonloppuna, että vielä tänäänkin on olo ollut sen mukainen. Kauden hedelmät ja marjat pelastaa. ;) Eilen ostin muuten tämän kesän ensimmäisen laatikollisen mansikoita pakkaseen! Oi että. Mä sitten niin rakastan tuoreita, kotimaisia, mansikoita!

Alla vielä kuvia meidän valkeista juhannushönöistä ja takapihan vehreydestä (vol. tsiljoona) ilta-auringossa.








2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin tuota kutsutaan lammasteluksi :) Meillä pitää joskus koiralle muistuttaa, että taidat olla koira etkä lammas...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Mä kans sanon koirille, kun ne syö ruohoa ja heinää, että "Hei älkää viittikö lammastella, te ootte koiria"... ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)