6/06/2013

Lumoava Kaarre

Tässähän ehti vallan tulla blogipaussi! Niin näyttää yhdelle jos toisellekin käyneen. No mitäpä tähän muuta voi sanoa, kuin että kesä on kyllä niin tehty ulkona hengailuun. ♥ Mun ehdottomat suosikit ulkona puuhailtavista kesä-aktiviteeteista on rullaluistelu, grillaaminen (sekä ruuan että itseni, hehh), aurinkotuolissa istuskelu hyvän kirjan ääressä ja jätskillä herkuttelu kaupungilla. Edellä mainitut, plus koirien kanssa touhuilu rannalla, on olleet selkeesti tän alkukesän hittejä. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa tässä kesän edetessä vielä keksiikään! Mitä te tykkäätte puuhailla ulkosalla näin kesäisin? Jotenki mä veikkaan, etten oo ainoo pallojätskifani tai intohimoinen rullistelija. ;)

No mutta, sitten otsikkoon; taannoisten valmistujaisteni yhteydessä sain lahjaksi jotain lumoavaa... Nimittäin Lumoavan ihastuttavia Kaarre -koruja. Olen aikoinaan saanut kummitädiltäni lahjaksi sarjan korvakorut ja nyt kokoelmani täydentyi kaula- ja rannekorulla -kiitos kaunis sukulaisilleni!

(Juhla)korujen käyttäjänä olen melko klassinen; tykkään koruista, jotka ovat yksinkertaisia - mutta joissa on jokin juju. Korut saa olla pelkistettyjä - mutta juhlavia. Sekä korun muotoilussa että värimaailmassa pidän eniten harmonisesta ja neutraalista. Suosinkin koruissani pääosin valkokultaa ja hopeaa. Tietysti joidenkin asujen (ja tilaisuuksien) yhteydessä tykkään käyttää muunkinlaisia koruja, mutta nämä kuvissa näkyvät kaunokaiset kertovat hyvin korujen käytön päätyylistäni.

Iskeekö nämä teihin? Käytättekö mieluummin näyttäviä, värikkäitä koruja vai hillittyjä ja neutraaleja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)