6/19/2013

Herkkuja on siinä monenlaista

Lastenlaulut vaan pyörii päässä... Pari viime päivää on ollut taas vaihteeksi semmoista hulinaa ja vilskettä, että ei meinaa yöunet riittää korjaamaan kaikkea energiavajetta. Mutta onneksi puuhailut on pääasiassa olleet kivoja ja juhannuskin on jo nurkan takana, ai että!

Tässä nyt vihdoin ja viimein näitä maistiaisia synttärikemujeni tarjonnasta. Mä tykkään niin kovasti kuvailla kattauksia ja ruokia, etten useinkaan meinaa muistaa itse juhlahumusta ja vieraista ottaa räpsyjä. :D



 



Suosikkejani vadelmakoreja piti tietysti saada ja ne toimittivatkin hyvin kakun virkaa. Suolaisen ystäville tekaisin (uusi resepti itselleni) katkaravun ja härän kylmäsavufileen täyttämiä crustadeja. Olivat aikasta maittavia!

Pienille vieraille kokosin erilaisia karkkilajitelmia ja tavallisia sipsejä. Niin ja löytyihän pöydästä myös se perinteinen mustikkapiirakkakin.




Illemmalla nostin pöytään myös valmistujaisistani yli jääneen, aivan taivaallisen makuisen, suklaakakun. Mmmmmm. Kyllä kelpas illalla lapata suklaata summuun kun oli ensin vetänyt mahan täyteen grilliherkkuja!

Nyt alkaakin sitten vuorostaan Juhannus Menun suunnittelu ja pähkäily. ;) Jospa sitä välttyisi pahimmilta ruuhkilta, jos porhaltaisi heti aamutuimaan ruokaostoksille... Millaisia suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Meillä olis toiveissa vietellä keskikesän juhlaa rauhallisissa tunnelmissa kotosalla, syödä hyvin, nukkua pitkään ja rentoutua saunomalla ja leffojen parissa. Ihan parasta. ♥

ps. Muistakaahan katsoa tänään Greyn Anatomian (9. kauden) PÄÄTÖSJAKSO. Nyyh. Että ei muuta kuin nenäliinat kehiin. Ainakin allekirjoittanut meinaa varautua nessuilla, sen verran tunteita kuohuttavia meinaa nuo Greyn päätösjaksot aina olla.

6 kommenttia:

  1. Voi nam, miten ihania marjaisia juttuja :)

    Mekin ollaan juhannus nyt ihan vaan kotona: viime aikoina on ollut semmoista hulinaa työjutuissa, ettei vaan jaksa lähteä pidemmälle, kun lomaankin on aikaa vielä pari viikkoa. Toivottavasti kuitenkin jokunen vieras saadaan käväisemään viikonlopun aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjat = Kesä <3

      Kotosallakin on ihan leppoissa viettää juhannusta, varaa vain herkkuruokia ja -juomia riittävästi jääkaappiin ja ei muuta kuin rentoutumaan. :)

      Poista
  2. Onpa kaunis kattaus ja hyvännäköisiä ruokia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Pöydän antimet oli kyllä melko maittavia!

      Poista
  3. Oletko itse tehnyt nuo vadelmaleivokset? Reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmakorit on hankittu valmiina leipomosta. :) Enkä kyllä tiedä, mitä kaikkia ainesosia niihin tulee. Aivan herkkuja ovat kyllä!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)